Jelenlegi hely

Horváth Zoltán

Tanévnyitó – a vírus árnyékában

2020.09.02

Rendhagyó módon indult a tanév a városi alapiskolákban, így a Vámbéry Ármin Magyar Tannyelvű Alapiskolában is. 2020 szeptemberében szülők nélkül várták a gyerekeket osztályfőnökeik – csupán az elsősök és szüleik számára tartottak rövid ünnepélyes tanévnyitót.

Kultúrával az akadályok ellen

2018.10.20

A másság elfogadása, az akadálymentes élet, illetve bepillantás az egészségkárosodottak életébe volt a központi gondolata az idén ismét teltházas előadásokkal megszervezett akadálymentes napnak október 19-én. A Velő Polgári Társulás rendezvényét szokásosan...

Okos városban gondolkodik

2018.10.12

Csütörtökön délután a Fortune panzióban mutatta be a sajtó klépviselőinek választási programját Horváth Zoltán független polgármesterjelölt.

Holnap Életrevalók Dunaszerdahelyen

2018.06.07

Június 8-án, vagyis holnap a Játékszín lép majd fel a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban, az Életrevalók igaz meséjével. A délutáni előadásra még kaphatók az utolsó jegyek.

Cselekvő humanizmus, amit megélhetek a Rotaryban

2018.04.09

Korábban többször foglalkoztunk a Rotary klub tevékenységeivel a kiemelten fontos cserediák program vagy a karácsonyi adománygyűjtés kapcsán. Ezúttal a „legöregebb” rotaryssal, Dr. Horváth Zoltán dunaszerdahelyi alpolgármesterrel beszélgettünk a Rotary...

Új médiacsaláddal bővül a felvidéki magyar sajtó

2018.04.06

Már a jövő héten megkezdi működését a ma7 médiacsalád, amely új felvidéki médiaforrásként a magyar olvasók és nézők hiteles médiatartalmak iránti igényének kíván eleget tenni. A három pillérre épülő médiaprojekt része egy több kimenetet magába foglaló...

Karnevál a jégen

2018.02.21

Szerdán délelőtt a városi jégpályán karneváloztak a dunaszerdahelyi alapiskolák tanulói.

Fergeteges hangulat a Vámbéry-bálban

2018.02.12

A Vámbéry Ármin Alapiskola egyik jótékonysági rendezvénye az idén harmincharmadik alkalommal megrendezett Vámbéry-bál. A hétvégi rendezvényen a szervezők – szokásukhoz híven – a finom ételek és italok mellett a jó hangulatról és a kellemes szórakozásról is...

Két éve működik a dunaszerdahelyi.sk

2018.01.20

2016. január 20-án indult útjára portálunk, a dunaszerdahelyi.sk, amely az első kattintástól kezdve a városunkról szóló tájékoztatást tűzte ki céljául.

Találkozó a vállalkozókkal

2018.01.11

Immáron hagyománnyá vált, hogy az év elején Hájos Zoltán polgármester közös vacsorára hívja a városunkban működő nagyobb vállalatok vezetőit.

A szívünkben készítsünk helyet az alázat bölcsőjének

2017.12.17

Az advent az előkészület ideje, az ünnepre való készülődésről szólnak napjaink. Advent harmadik vasárnapja az öröm vasárnapja, ekkor fehér angyal száll a földre, hogy fénysugarával megérintsen mindenkit, akinek a szívében tiszta szeretet lakozik.

Magyarországi elismerés a városi rendőrség tagjának

2017.11.21

Pataki Balázs nyugalmazott rendőrségi kutyavezető levélben ismerte el Csicsay Csaba kiváló szereplését és városunk képviseletét Magyarországon. A Horváth Zoltán alpolgármesternek címzett levelet most teljes terjedelemben közöljük.

Oldalak