Back to top

Ünnepeltek a nyugdíjasklub hölgy tagjai

Publikálva: 2018, március 13 - 19:56
Ma délután a köszönet virágait nyújtotta át a város vezetése a városi nyugdíjasklub hölgy tagjainak.

Lepi Mária, a klub vezetője üdvözölte a vendégeket és a nyugdíjasklub tagjait, majd felkérte a Vidékfejlesztési Szakközépiskola diákjait, hogy műsorukkal köszöntsék az ünnepelteket. Verssel, énekkel kedveskedtek a lányok, melyért nagy tapssal jutalmazta őket a nyugdíjasklub tagsága.

Hájos Zoltán polgármester úr köszöntőjében elmondta, hogy a hölgyek iránti tisztelet és megbecsülés napja a nőnap, majd röviden felidézte a nemzetközi nőnap történelmi mérföldköveit. Mint mondta, mindegy, hogy az egyes történelmi időszakok milyen jelzőt tettek az ünnep elé, mindig is az volt és ma is az a lényeg, hogy elismerjék a hölgyek munkáját, mindazt, amit értünk, családjainkért, közösségünkért tesznek. A mindennapok mókuskerekében ugyanis sokszor nem látjuk a lényeget, hogy a nők, míg ugyanúgy dolgoznak a mindennapi betevőért, utána még második és harmadik műszakban gondoskodnak a gyerekekről, a háztartásról – és ezt a munkájukat csodálattal kell figyelnünk. Azt a munkát végzik, amellyel kis közösségünket építik, hiszen az igazi érték az anyaságban, a családban van. A mi közösségünk is akkor tud gyarapodni, ha megbecsüljük a hölgyeket, akik a családok alappilérei. Ezért fontos, hogy ne csak nőnapkor, hanem az év 365 napján megkapják a megérdemelt figyelmet.

A köszöntő után a jelenlévők közösen ürítették poharukat a hölgyek tiszteletére, majd a polgármester úr Horváth Zoltán alpolgármester úrral, a városi hivatal munkatársainak segítségével kis ajándékkal kedveskedtek az ünnepelteknek.

Felvételeink az ünnepi délutánon készültek.

Ezt már olvasta?

Cookies