Back to top

Fergeteges hangulat a Vámbéry-bálban

Publikálva: 2018, február 12 - 10:56
A Vámbéry Ármin Alapiskola egyik jótékonysági rendezvénye az idén harmincharmadik alkalommal megrendezett Vámbéry-bál. A hétvégi rendezvényen a szervezők – szokásukhoz híven – a finom ételek és italok mellett a jó hangulatról és a kellemes szórakozásról is gondoskodtak. Nem is csoda, hogy a bálra a jegyek már hetekkel annak megrendezése előtt elkeltek...
Fergeteges hangulat a Vámbéry-bálban

Az iskola szülői szövetségének elnöke, városunk alpolgármestere, dr. Horváth Zoltán nyitotta meg a nagyszabású, több mint háromszáz vendéget fogadó bált, kiemelve, hogy az idei bál, hasonlóan az eddigiekhez, a jótékonyság jegyében zajlik, és az iskola, de még inkább az ott tanuló gyermekek javát szolgálja. 

Az elmúlt években a bálok bevétele így többek között elektronikai tansegédeszközökre, iskolai bútorokra, Mikulás-napi, gyereknapi és farsangi ajándékokra, ablakcserékre, az étkezde bővítésére, a díszcsarnok üvegfalának cseréjére, vagy tornatermek felújítására lett – részarányosan az iskolával közösen, illetve a város segítségével – fordítva, mondta el Masszi János igazgató.

Az ünnepi megnyitó és pohárköszöntő utáni kultúrműsorban a bálozók Volner Nagy Melindáék dinamikus „Lindihopp táncbemutatóját” tapsolhattak végig, majd a hatfogásos svédasztalos vacsorának láthattak neki, illetve a hajnalig tartó táncnak, szórakozásnak.

Idén újdonságnak számított a hagyományos tombola mellett az „expressz tombola”, illetve az urak számára szervezett „whisky-kóstoló” is – ez utóbbi bevételét a tanulók kulturális programjaira fogják fordítani. 

Fotók: Vámbéry Ármin Alapiskola

Ezt már olvasta?

Cookies