Jelenlegi hely

Programajánlatok

Nyári Károly & Világslágerek

A könnyű zene klasszikussá nemesedett, nosztalgikus emlékeket idéző örökzöld melódiái csendülnek fel a Győri Filharmonikus Zenekar népszerű hangversenyének műsorán, Silló István vezényletével. Az est közreműködője a nagy európai koncerttermek állandó vendége, a populáris műfajok nemzetközileg ismert előadója, a győri születésű, sajátos egyéniségű zongorista-énekes, dalszerző Nyári Károly lesz.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ, színházterem
Belépő: 
15 Eur
okt 16

Jezsó Ákos könyvbemutatója

A szerző nagyszüleiből ketten is csallóköziek, ezért az itteni magyarság kálváriáját dolgozza fel a könyv, amely egy felvidéki család sorsán keresztül ábrázolja közösségünk életét az I. világháborútól a kommunizmus térnyeréséig.

Helyszín: 
Vermes-villa, Kortárs Magyar Galéria
okt 18

Expired Passport 20 éves jubileumi koncert

Élvejátszva – Az Expired Passport 20 éves jubileumi koncertje Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ, színházterem
Belépő: 
Van
okt 20

Rómeó Vérzik

VENDÉG a FRANK' N ROLLAZ és az AllsuckAll

Helyszín: 
Soul Hunter Music Club
Belépő: 
8 Eur
okt 20

Karaoke est

A szezon első karaoke estje, ahová ismét szeretettel várunk minden dalos kedvű csalogányt, valamint vájtfülű hallgatót ;)

Helyszín: 
NFG
okt 20

Kisállattenyésztők októberi találkozója

A Szlovákiai Kisállattenyésztők Szövetségének Dunaszerdahelyi Alapszervezete 2018. október 21-én (vasárnap) tartja soron következő tenyésztői találkozóját és börzéjét. Helyszínük a Terno-Hypernova parkolója, ahol 7:00-től 11:00-ig várják a kedves érdeklődőket!

Helyszín: 
Terno - Hypernova parkolója
Belépő: 
van
okt 21

Jókai Színház – Pataki Éva: Edith és Marlene (zenés játék)

Két legenda, két csodálatos női ikon, két sztár a széteső Európában. Edith Piaf és Marlene Dietrich. Pataki Éva zenés játéka a két világhírű művésznő barátságának különös hullámzását mutatja meg. Vajon összemérhető, összeegyeztethető-e ez a szélsőségesen másféle életút? Piafot a párizsi utcalányok nevelték, Dietrich a hűvös arisztokrata körökből lett világsztár. Származásuk, sorsuk különbözőségét azonban feloldja a tehetség, a teljes odaadás, szenvedély, amivel művészi pályájuk felé fordultak.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ, színházterem
Belépő: 
Van
okt 25

V. Dunaszerdahelyi kisállat-kiállítás 2018

A Szlovákiai Kisállattenyésztők Szövetségének Dunaszerdahelyi alapszervezete meghívja az érdeklődőket a Dunaszerdahelyi kisállat-kiállításra, amely 2018.október 26-28. lesz megtartva, immáron ötödik alkalommal.

Helyszín: 
Hotel Legend Dunajská Streda, Gabčíkovská cesta 5676/50
Belépő: 
van
okt 26 - okt 28

Dunaszerdahelyi borbál

Október 26-án 19:00 órai kezdettel kerül megrendezésre a dunaszerdahelyi Dominika Étteremben az első Dunaszerdahelyi borbál. Első alkalommal a madari szőlészek mutatkoznak be.

Helyszín: 
Dominika Étterem
Belépő: 
26 Eur
okt 26

Társasjáték est

Minden társasjátékkedvelonek itt a helye. Játékokat a klub biztosít, de Ti is hozhattok bátran.

Helyszín: 
NFG
okt 26

Oldalak