Back to top

Programajánlatok

feb 23Rendszerváltók – Közéleti fórum Németh Zsolttal

A Pázmaneum polgári társulás 2024. február 23-án rendhagyó történelemóra keretében emlékezik meg a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjáról a Közös Igazgatású Szakközépiskola – Szabó Gyula 21 dunaszerdahelyi oktatási intézményben délelőtt 9:30 órától, illetve 17:30 órától a Csemadok Bacsák utcai székházában „Rendszerváltók” címmel középiskolai közéleti fórumot tart, amelynek vendége a Magyar Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke, dr. Németh Zsolt.

Helyszín: 
Csemadok ház
Belépő: 

feb 25Esküvői kiállítás

Immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az L party dekor esküvői kiállítása.

Helyszín: 
MOL Aréna Dunaszerdahely
Belépő: 
díjtalan

feb 25Belém égsz

Egy történet, három szereplő, három összeegyeztethetetlen nézőpont. Sára, Ádám és Rafi élete kibogozhatatlanul összefonódott, most kísérletet tesznek rá, hogy visszafejtsék, és lezárják a múltjukat, hogy tovább tudjanak lépni. De hogyan nézzenek szembe az igazsággal, ha azt sem tudják, egyáltalán merre keressék? Mit is kellene lezárni, mivel is kellene elszámolniuk maguk és egymás felé? Az igazságot meg kell találni – de kinek az igazsága ez? Amíg ezt ki nem derítik, addig nem lehet tovább lépni. Addig minden csak hazugság, manipuláció.

Helyszín: 
NFG
Belépő: 
7 euró

már 09Mózes Tamara - Kaltenecker Zsolt duó

A Jazz Club DS következő rendezvényén a magyarországi Mózes Tamara - Kaltenecker Zsolt duó várja az érdeklődőket az NFG Klubba 2024. március 9-én, 20.30-tól.

Helyszín: 
NFG klub, Bartók Béla sétány 788/1
Belépő: 
A szervező nem közölte

már 16Kormorán ünnepi nagykoncert

Ki ne ismerné a KORMORÁN együttest? A kilenctagú csapat közel 50 éve járul hozzá a zenei élet sokszínűségéhez, ők képviselik az igényes nemzeti rockzenét.

Helyszín: 
Városi sportcsarnok
Belépő: 
28–40 euró között

már 25Thália Színház, Roberts – DiPietro: Ájlávjú (musical-revü)

Az észvesztő tempót diktáló darabban húsz jelenetben ismerkedünk meg különböző emberekkel, akik semmi mást nem akarnak, csak összejönni valakivel, és a sikert vagy a kudarcot valamilyen módon túl szeretnék élni. Mindannyian boldogok akarnak lenni, de senki sem veszélyezteti jobban a saját boldogságukat, mint ők maguk. Hol nevetséges, hol siralmas, hol megható, hol bosszantó, hol szellemes, hol groteszk helyzeteket látunk. Ez a musical tulajdonképpen egyfajta könnyed párkapcsolati enciklopédiának tekinthető, a legkülönfélébb randevúfajták számbavétele után, az egymás mellett élés variációit is bemutatja, a társkeresés abszurditása mellett a szerelem legkülönbözőbb fajtáival szembesülhetünk. A legkülönbözőbb zenei stílusok festik meg az egyes jelenetek hangulatát a rockandrolltól, a countryn át, a tangón keresztül, az andalító melódiákig.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
I. o.: 5 €, II. o.: 14 €, nyugdíjas, diák: 10 €

ápr 12Bedő Imre: Identitás és érzelmi intelligencia

Az érzelmi intelligencia kialakulása hosszú folyamat, amelyet alapvetően meghatároz az első hét évünk. Ebben a korban a legfontosabb a biztonság és a stabilitás. A következő életsza- kasz, amely nagyjából 21 éves korunkig tart, a nemi identitás kialakulása mellett meghatároz- za, hogy milyen emberi kapcsolatokat tudunk kialakítani. Mind a két időszak során sérülése- ket szenvedhetünk el, ha hiányzik a biztos csa- ládi háttér. Fontos, hogy minden egyes életsza- kaszt teljes egészében megéljünk és élvezzünk.

Helyszín: 
Csaplár Benedek VMK
Belépő: 
5,- €

máj 16HOBO - Kopaszkutya koncert

A „Kopaszkutya” koncert elé: Sok-sok év tartózkodás után meggyőztek, hogy a „Kopaszkutya” bakelitlemez megjelenését segítsem egy koncerttel. A dolog nem egyszerű, hiszen akkori társaim közül Kőrös József, Póka Egon és Szénich János már nincs közöttünk.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
25 euró
Cookies