Jelenlegi hely

Programajánlatok

Red Vision

Helyszín: 
Soul Hunter Music Club
Belépő: 
Van
szep 28

MAX RUN – Jótékonysági futógála

A MAX bevásárló- és szórakoztató központban, immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a már hagyományosnak mondható MAX RUN – Jótékonysági futógála. Az esemény megálmodója az említett bevásárló központ vezetése, akik a Csallóközi Marathon club és a Szlovák Vöröskereszt közreműködésének köszönhetően tudják megvalósítani eme nagyszabású rendezvényt, 2018. szeptember 30-án.

Helyszín: 
MAX bevásárlóközpont előtti parkoló
Belépő: 
regisztrációhoz kötött
szep 30

ALTERNATÍVA 2018

A struktúrán kívüli színházak seregszemléje

Helyszín: 
NFG, Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ
okt 02 - okt 04

Bihari Emlékest

A Dunaszerdahelyi Roma Muzsikusok Polgári Társulás szervezésében.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ, színházterem
Belépő: 
Ingyenes
okt 07

Nyári Károly & Világslágerek

A könnyű zene klasszikussá nemesedett, nosztalgikus emlékeket idéző örökzöld melódiái csendülnek fel a Győri Filharmonikus Zenekar népszerű hangversenyének műsorán, Silló István vezényletével. Az est közreműködője a nagy európai koncerttermek állandó vendége, a populáris műfajok nemzetközileg ismert előadója, a győri születésű, sajátos egyéniségű zongorista-énekes, dalszerző Nyári Károly lesz.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ, színházterem
Belépő: 
15 Eur
okt 16

Kisállattenyésztők októberi találkozója

A Szlovákiai Kisállattenyésztők Szövetségének Dunaszerdahelyi Alapszervezete 2018. október 21-én (vasárnap) tartja soron következő tenyésztői találkozóját és börzéjét. Helyszínük a Terno-Hypernova parkolója, ahol 7:00-től 11:00-ig várják a kedves érdeklődőket!

Helyszín: 
Terno - Hypernova parkolója
Belépő: 
van
okt 21

Kisállattenyésztők novemberi találkozója

A Szlovákiai Kisállattenyésztők Szövetségének Dunaszerdahelyi Alapszervezete 2018. november 18-án (vasárnap) tartja soron következő tenyésztői találkozóját és börzéjét. Helyszínük a Terno-Hypernova parkolója, ahol 7:00-től 11:00-ig várják a kedves érdeklődőket!

Helyszín: 
Terno - Hypernova parkolója
Belépő: 
van
nov 18

Kisállattenyésztők decemberi találkozója

A Szlovákiai Kisállattenyésztők Szövetségének Dunaszerdahelyi Alapszervezete 2018. december 16-án (vasárnap) tartja soron következő tenyésztői találkozóját és börzéjét. Helyszínük a Terno-Hypernova parkolója, ahol 7:00-től 11:00-ig várják a kedves érdeklődőket!

Helyszín: 
Terno - Hypernova parkolója
Belépő: 
van
dec 16