Back to top

Programajánlatok

máj 19A végzős növendékek kiállítása és koncertje

A Dunaszerdahelyi Művészeti Alapiskola sok szeretettel várja az érdeklődőket 2022. május 19-én 16.30 órakor a végzős növendékek kiállítására, majd 17.00 órakor a végzős növendékek koncertjére a Dunaszerdahelyi Művészeti Alapiskolába.

Helyszín: 
Dunaszerdahelyi Művészeti Alapiskola, Smetana liget 283/6
Belépő: 
-

máj 19Az Apostol együttes koncertje

Közismert slágerek a Csaplár színpadán az Apostol együttes előadásában.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
16 euró

máj 21I. Csallóközi Élménybörze!

Száguldás, dzsungeltúra, oroszlán, bicikli szárazföldön és vízen, csúszdák és hullámok, gasztronómiai élmények, helyi kézművesek, zene, tánc – igen, ez mind a Dunaszerdahelyi Vásártéren! Szeretnél többet tudni?

Helyszín: 
Vásártér
Belépő: 
Ingyenes

máj 23A 2021-es Év Sportolója – díjátadó gálaest

Dunaszerdahely Város Önkormányzata és a Városi Képviselő-testület Ifjúsági és Sportbizottsága tisztelettel meghívja Önt a „Dunaszerdahely város Év Sportolója Díj 2021” ünnepélyes átadására, melyre 2022. május 23-án, 18,00 órai kezdettel kerül sor a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színháztermében, Dunaszerdahelyen.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
Ingyenes

máj 26VándorLáss-est - Kerékpárral Afrika tetején

A vendég ezúttal egy igazán extrém vállalásokra hajlandó fiatalember - Zichó Viktor. Nehéz felsorolni hányfelé tekert már Viktor kerékpáron, de tavaly ősszel a Kilimandzsáró közel 6000 m magas csúcsára tekert fel egy felkészülés részeként.

Helyszín: 
Csaplár Benedek VMK, bábterem
Belépő: 
tetszőleges felajánlás formájában

máj 30Zenthe Ferenc Színház / Dan Goggin: Apácák (zenés komédia)

Ötvenkét nővér arccal a mérgező levesében! Így talál rájuk egy balul elsült gombavacsora után a zárdába visszaérkező öt apáca, akik egy Bingo-party miatt maradtak le az „utolsó vacsoráról”. Elhatározzák, hogy a hirtelen megboldogult nővéreket méltó körülmények között búcsúztatják el.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
I.o.: 15 €, II.o.: 14 €, diák, nyugdíjas: 10 €

jún 11Nemzetközi szlovák bajnokság - Woodpressing Cup 2022

Nemzetközi szlovák bajnokság a Športujsnami - Sportwithus akrobatikus rock and roll klub és a Szlovák TáncSport Szövetség közös szervezésében.

Helyszín: 
Sportcsarnok, Vásártér 5873
Belépő: 
7,- euro, Gyerekeknek 10 éves korig ingyenes

szep 21 - szep 24
40. Csallóközi Vásár

Kétéves kihagyással érkezik a régió legnagyobb, koncertekben, vásári és gasztronómiai élményekben leggazdagabb fesztiválja, a 2022-ben a jubileumát is ünneplő 40. Csallóközi Vásár. A négynapos rendezvényt szeptember 21–24-e között szervezi meg a teljesen megújuló Vásártéren Dunaszerdahely Város Önkormányzata. Többek között ingyenes koncertet ad az Ismerős Arcok, Demjén Ferenc, a Big Man Band, az Edda Művek, Peter Šrámek, a DESmod, a Kowalsky meg a Vega, a Follow the Flow, a Bagossy Brothers Company és Horváth Charlie.

Helyszín: 
Vásártér
Belépő: 
Ingyenes

nov 16Újévi gospel gála – The Original Golden Voices of Gospel

Ismét városunkba látogat a világhírű THE GOLDEN VOICES OF GOSPEL (New York) 12 tagú hangszeres énekegyüttes, amely sok éve több hónapos, izgalmas turné keretében járja a világot, bemutatva a gospel műfaj szépségeit.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
I. o.: 23 €, II. o.: 20 €
Cookies