Jelenlegi hely

Programajánlatok

Pályázatírás workshop kezdőknek (KKV orientált)

Pályázatírás workshop kezdőknek - kis és középvállakozás orientált Türelem, Tanulás, Tapasztalat - ez a sikeres pályázat 3 T-je

Helyszín: 
Trikk
Belépő: 
20 eur/ személy, 30 eur/ jogi személy
okt 16

Kultúrával az akadályok ellen

Idén immár 14. alkalommal kerül megrendezésre a Kultúrával az akadályok ellen 2019 elnevezésű rendezvényünk melyet a Velő Polgári Társulás szervez a Dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központal karöltve. Szeretettel várunk minden fogyatékkal élőt valamint mindenkit akit foglalkoztat a gondolat, hogyan lehetne kicsit megkönnyíteni a fogyatékkal élő emberek hétköznapjait.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ
okt 18

VI. Dunaszerdahelyi kisállat-kiállítás

A Szlovákiai Kisállattenyésztők Szövetségének Dunaszerdahelyi Alapszervezete meghívja az érdeklődőket a Dunaszerdahelyi kisállat-kiállításra, amely 2019. október 18-20. közt lesz megtartva.

Helyszín: 
Hotel Legend Dunajská Streda, Gabčíkovská cesta 5676/50
Belépő: 
Van
okt 18 - okt 20

Grover TakeOver /DnB Night/

Hello Grovers! Egy korszak zárult le a szeretett ConnAction party sorozattal és egy új korszak indul majd el a Grover TakeOverrel. Főszerepben természetesen a Drum and Bass lesz. Próbalunk 3 havonta jelentkezni nektek változatos lineupokkal, bombasztikus hangerővel és szemetkáprásztató vizuállal.

Helyszín: 
NFG
Belépő: 
4 Eur
okt 18

Tarics Péter könyvbemutatója

A Pázmaneum Társulás szervezte könyvbemutatón Tarics Péter: Tanúságtétetl, (i)gazság, végítélet c. könyvét a szerző mutatja be. Az esten köszöntőt mond Karaffa Attila, a Pázmaneum Polgári Társulás ügyvezető elnöke.

Helyszín: 
Vermes-villa
Belépő: 
Ingyenes
okt 21

Rendhagyó randevú Tvrtkoval

Rendhagyó kávéházi randevú DUNASZERDAHELYEN, a VOVOLAND TALK KERETÉBEN!

Helyszín: 
Vovo Land
Belépő: 
14 Eur
okt 22

Molnár Ferenc: Üvegcipő (vígjáték)

A Komáromi Jókai Színház előadása.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
I. osztály: 15 €, II. osztály: 14 €
nov 07

Christmas Show

Nagy ünnepeink között minden bizonnyal az advent és a karácsony inspirálta a legmeghatóbb, legbensőségesebb zenék megszületését, gondoljunk megannyi ismert népdal, klasszikus és könnyűzenei alkotás szívünkben zengő, kedves emlékeket előszólító dallamára.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
Van
dec 05

Benjamin Gabe koncert

Benjamin Gabe koncert Dunaszerdahelyen az NFG Klubban! A dunaszerdahelyi zenekar első hazai koncertje, ahol elhangzanak majd az új kislemez dalai is.

Helyszín: 
NFG
Belépő: 
Van
dec 07