Back to top

Programajánlatok

már 31Segíteni mindig jó

A Remény katolikus hetilap és a Dunaszerdahelyi Felsőoktatási Központ – Academia Prima szeretettel hív minden kedves érdeklődőt a „Segíteni mindig jó” című beszélgetőestjére. Az est vendége dr. Beer Miklós nyugalmazott váci megyés püspök, aki többek között az Egyház szociális küldetéséről, és a rászorulókkal szemben tanúsított helyes keresztény magatartásról fog beszélni.

Helyszín: 
Dunaszerdahelyi Felsőoktatási Központ
Belépő: 
Ingyenes

ápr 01Gardrób Vásár

Gyertek, nézzetek be gardrób vásárunkra és töltsetek el velünk egy pénztárcabarát délelőttöt a környezettudatosság jegyében. Ezúttal Sikabonyban (Dunaszerdahely) a Közösségi házban találkozhatunk, április 1-én, szombaton 9:00-től 14:00 óráig.

Helyszín: 
Sikabonyi Közösségi Ház

ápr 01Bohemian Betyars

Április 1-én nem tréfálunk, hanem a tavaszi madárcsicsergés kíséretében érkezünk Dunaszerdahelyre, ahol hatalmas, őrjöngő muzsikálással fogjuk megtölteni a Soul Huntert!

Helyszín: 
Soul Hunter Music Club
Belépő: 
van

ápr 02Tea a szenátor úrnál (zenés vígjáték)

Slivka úr élete teljesen megváltozik, amikor felcsillan előtte a felemelkedés lehetősége, és rálép a karrierhez vezető rögös útra. Egy titkos ülésen a saját nevét húzza ki a kalapból, így ő lesz a körzet szenátor jelöltje, és fenekestül felfordul az élete…

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
I. o.: 15 €, II. o.: 14 €, diák, nyugdíjas: 10 €

ápr 12Kortárs a Csaplárban: Nyáry Krisztián

Nyáry Krisztián 2012-ben mesélt először íróink és költőink szerelmi életéről. Az Így szerettek ők első és második része az elmúlt évek legnagyobb könyvsikerei között szerepelt. Tavaly elkészült a sorozat várva várt harmadik része: ismét lekerülnek az unalmas íróportrék a tantermek falairól.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
Ingyenes

ápr 15Kisvakond a nagyvárosban Mesemusical / bábelőadás

Főhősünk eltévedt, olyan helyszínen ásta fel magát a földből, ahol még nem járt. Az útkeresés számtalan kalandon keresztül vezet, melynek során bejárja Európa főbb városait, ahol találkozik közkedvelt barátaival is, míg végre hazatalál.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ bábterme
Belépő: 
Elővételben 9 Eur, helyszínen 10 Eur

ápr 21 - ápr 29
Szent György-napok

2023-ban ismét programok várják az érdeklődőket Dunaszerdahely város védőszentjének ünnepén.

Helyszín: 
A leírásban
Belépő: 
A leírásban

ápr 21A Gyöngyhajú lány balladája – OMEGA MUSICAL

Mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni „felnőtt köntösbe”! Április 21-én Dunaszerdahelyt is meghódítja a „Gyöngyhajú lány balladája” című musical, mely egy fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton part, a tó ősi mitikus legendáit. A színpadon 24 ExperiDance táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes!

Helyszín: 
Városi sportcsarnok
Belépő: 
A leírásban

ápr 27FOR YOU acapella „HELLO TOUR” | Vendég: Opera Trió

Öt fiatal énekes, akik úgy döntöttek, egyesítik hangjukat, és hangszerek használata nélkül populáris hazai és külföldi slágereket szólaltatnak meg acapella stílusban. Rendszeresen koncerteznek fesztiválokon és kulturális rendezvényeken. Az együttes több önálló albumot jelentett meg, videóklipjeiket pedig a YouTube segítségével juttatják el közönségükhöz.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ
Belépő: 
A leírásban

máj 30Jimmy musical - Még élni akarok!

A név, melyet mindenki ismer. Dalok, amelyeket sosem tévesztünk össze. A zenei élet meghatározója volt, akit valamennyien csak Királyként emlegetünk ma is. Szeretnivaló férj, családapa, a hűtlenség megtestesítője? Megosztó jelenségét 22 évvel a tragédia után is sokat emlegetjük. Idézzük fel közösen slágereit, emlékezzünk együtt legismertebb dalaival. Pintér Tibor Sziget Színháza nagyszerű musicallel, remek koreográfiával, érdekes megoldású látványelemekkel nyűgözi le a nézőt, mutatja be Jimmy életét sok humorral is fűszerezve. Az élményhez jó szórakozást kívánunk!

Helyszín: 
Csaplár Benedek VMK
Belépő: 
22 euró

Oldalak

Cookies