Back to top

Perfects

A részvénytársaság történetéről röviden

A Perfects vállalat kezdetei a rendszerváltozást követő évre tehetőek, amikor a gazdasági társaság még teljesen más tevékenységi körrel működött. 1997-től aztán a városi televízió működtetője lett az akkora már részvénytársasági formát öltő vállalat, amely emellett széles körű média-, marketing- és egyéb jellegű szolgáltatásokat kínált üzletfeleinek.

A városi mindennapokról történő műsorszórás ugyanakkor a kulcsfeladatok közé tartozott az önkormányzati tulajdonú vállalat működésében, ez pedig különösen igaz 2015 tavasza óta, amikor is a Dunaszerdahelyi Hírnök működtetése is a vállalat profiljába került. Szükségesnek éreztük a városi média megújítását, amelyet három szakaszra osztottunk. Előbb igyekeztünk felépíteni a városi lap új szakmai stábját, akiknek köszönhetően 2016 januárjától elérhetik a DH elektronikus portálját a dunaszerdahelyi.sk-dunajskostredsky.sk-t. Az online médium nem csupán a nyomtatott lapunk elektronikus megfelelője, sokkal inkább az a fórum, ahol minden olyan információ helyet kap, ami a lapba nem fér be. A városi eseményeket feldolgozó portál minden korosztály számára érdekes olvasnivalót igyekszik kínálni, bemutatva a városi élet mindennapjait, a kultúrán, sporton, oktatáson, egészségügyön,  keresztül a gazdasági kihívásokig, nem feledkezve el a közösség kisebb lelkes csoportjairól sem.

Ezen a honlapon kap helyet a DSTV archívuma és friss anyagai is, hogy könnyebben elérhetőek legyenek a városi televíziós anyagok az internetfelhasználóknak, és az érdeklődők egy helyen kapjanak információt arról, ami Dunaszerdahelyen történik. Igyekszünk a közösségi hálókon való jelenlét segítségével is mindig aktuális információkkal szolgálni, tehát bátran keressenek bennünket a Facebookon vagy az Instagramon.

Célunk, hogy modern kommunikációs vállalatként átfogó információkat szolgáltassunk a városunkról.

Kellemes böngészést és jó szórakozást kívánok Önöknek portálunkon!

 


Közbeszerzés

Obstaranie jednostranných vonkajších reklamných vitrín- citylight

Príloha 1.

Zabezpečenie auditu účtovnej závierky a súvisiacich služieb pre Perfects a.s.

Príloha č. 1

Zabezpečenie služieb v oblasti verejných obstarávaní  pre Perfects a.s.

Príloha č. 1

Príloha č. 2

Príloha č. 3

Nákup technológie ( kamery, softvéry a ostatné )pre DSTV

Príloha č. 1 - špecifikácia technológie

Príloha č. 2

Príloha č. 3

Príloha č. 4

 


Letöltésre

LOGO DSTV SK

LOGO DSTV HU

LOGO DSTV HU+SK

LOGO DUNASZERDAHELYI

LOGO HIRNOK

LOGO PERFECTS

LOGOK EGYBEN

Cookies