Jelenlegi hely

Perfects

A részvénytársaság történetéről röviden

A Perfects vállalat kezdetei a rendszerváltozást követő évre tehetőek, amikor a gazdasági társaság még teljesen más tevékenységi körrel működött. 1997-től aztán a városi televízió működtetője lett az akkora már részvénytársasági formát öltő vállalat, amely emellett széles körű média-, marketing- és egyéb jellegű szolgáltatásokat kínált üzletfeleinek.

A városi mindennapokról történő műsorszórás ugyanakkor a kulcsfeladatok közé tartozott az önkormányzati tulajdonú vállalat működésében, ez pedig különösen igaz 2015 tavasza óta, amikor is a Dunaszerdahelyi Hírnök működtetése is a vállalat profiljába került. Szükségesnek éreztük a városi média megújítását, amelyet három szakaszra osztottunk. Előbb igyekeztünk felépíteni az évente 18 alkalommal megjelenő városi lap új szakmai stábját, akiknek köszönhetően 2016 januárjától elérhetik a DH elektronikus portálját a dunaszerdahelyi.sk-dunajskostredsky.sk-t. Az online médium nem csupán a nyomtatott lapunk elektronikus megfelelője, sokkal inkább az a fórum, ahol minden olyan információ helyet kap, ami a lapba nem fér be. A kizárólag a városi eseményeket feldolgozó portál minden korosztály számára érdekes olvasnivalót igyekszik kínálni, bemutatva a városi élet mindennapjait, a kultúrán, sporton, oktatáson, egészségügyön,  keresztül a gazdasági kihívásokig, nem feledkezve el a közösség kisebb lelkes csoportjairól sem.

Mostantól ezen a honlapon kap helyet a DSTV archívuma és friss anyagai is, hogy könnyebben elérhetőek legyenek a városi televíziós anyagok az internetfelhasználóknak, és az érdeklődők egy helyen kapjanak információt arról, ami Dunaszerdahelyen történik. Igyekszünk a közösségi hálókon való jelenlét segítségével is mindig aktuális információkkal szolgálni, tehát bátran keressenek bennünket a Facebookon vagy a Twitteren.

Második lépésben az elkövetkező hónapokban a DSTV fejlesztését is megkezdjük, hogy a 21.század kihívásaihoz alkalmazkodva sokkal modernebb tartalmakkal tudjuk megszólítani a közönséget. A harmadik szakaszban pedig a vállalat a rendezvényszervezés területén is igyekszik majd minőségi szolgáltatások nyújtani mindazoknak, akik Dunaszerdahelyen laknak vagy éppen városunkba érkeznek látogatóba.

Kellemes böngészést és jó szórakozást kívánok Önöknek portálunkon!

 


Közbeszerzés

Obstaranie jednostranných vonkajších reklamných vitrín- citylight

Príloha 1.

Zabezpečenie auditu účtovnej závierky a súvisiacich služieb pre Perfects a.s.

Príloha č. 1

Zabezpečenie služieb v oblasti verejných obstarávaní  pre Perfects a.s.

Príloha č. 1

Príloha č. 2

Príloha č. 3

Nákup technológie ( kamery, softvéry a ostatné )pre DSTV

Príloha č. 1 - špecifikácia technológie

Príloha č. 2

Príloha č. 3

Príloha č. 4

 


Letöltésre

LOGO DSTV SK

LOGO DSTV HU

LOGO DSTV HU+SK

LOGO DUNASZERDAHELYI

LOGO HIRNOK

LOGO PERFECTS

LOGOK EGYBEN