Jelenlegi hely

DAC hírek

Beszámoló: Rózsahegy-DAC 0:1 (0:0)

2020.07.12

Győzelemmel és bronzéremmel zárjuk a szezont. Ramirez góljával revansot vettünk a Rózsahegyen a kupából való kiesésért. A kitartó eső ellenére a csapattal tartó közel 120 szurkoló tapssal köszönte meg az egész idényben nyújtott teljesítményt.

Malý Matúš példakép lehet

2020.07.10

Az aktuális idény utolsó mérkőzései lehetőséget nyújtottak az akadémiánk két tehetségének, hogy megmutathassák magukat a felnőttcsapat kezdő tizenegyében. Ők pedig meg is ragadták az esélyt.

A SsangYong a DAC új partnere

2020.07.10

Az SUV autók gyártására specializálódott koreai SsangYong lett a futballklubunk új platina szintű partnere és a támogatásukkal segítenek abban, hogy a következő szezonban is elérjük a kitűzött céljainkat.

Hazai pályán EXTRA Világi Oszkárral!

2020.07.08

Szezonvégi beszélgetés Világi Oszkárral – a DAC tulajdonosával élőben jelentkezünk klubunk hivatalos Facebook-oldalán. A pénteki adás során a szurkolóknak is lehetőségük nyílik kérdezni.

Edzői értékelés a DAC-Zsolna (2:0) mérkőzés után

2020.07.05

„Hazai pályán jó lezárása volt ez a szezonnak, a szurkolóink igazán megérdemlik az ünneplést, mert nehéz időszakon vannak túl, mivel jó ideig nem járhattak meccsre.” A tegnapi bajnoki mérkőzést Bernd Storck és Pavol Staňo vezetőedzők értékelik.

Oldalak