Back to top

Hangulatos karácsonyvárás a nyugdíjasklubban

Publikálva: 2017, december 12 - 19:51
Kedden délután előkarácsonyi ünnepségre gyűlt össze a városi nyugdíjasklub tagsága.

Lepi Mária, a klub vezetője köszöntötte a tagságot, majd üdvözölte Hájos Zoltán polgármestert, Horváth Zoltán és A. Szabó László alpolgármestereket, valamint a városi hivatal munkatársait, majd a nyugdíjasklub Rozmaring éneklőcsoportja hangulatos verses-zenés összeállítással alapozta meg a délután kedves hangulatát.

Hájos Zoltán ünnepi köszöntőjében elmondta, mennyire örül annak, hogy ilyen szép számban jöttek el a klub tagjai, mert ez is mutatja, hogy fontosnak tartják a közös ünneplést, és hogy szeretnek együtt lenni. Ez azért is öröm a város vezetése számára, mert van értelme annak, hogy az önkormányzat támogatja a nyugdíjasklubot. „Hiszem azt, hogy önök között a szeretetnek nagy az ereje, hogy egymást átsegítik egy-egy nehéz időszakon – ez nagyon fontos, ahogy fontos a megbocsátás, a felebaráti szeretet és a megértés is. Hiszem azt, hogy ez az erő, ami megvan önökben, minden egyes élethelyzetben tovább tudja gördíteni az életet, a barátság tovább tudja lendíteni a gondokon is önöket.”
A polgármester a továbbiakban városunk jövő évi terveiről beszélt az összegyűlt tagságnak. Örülve annak, hogy ebben a közösségben együtt vannak és örülnek egymásnak, békés, áldott, boldog karácsonyi ünnepeket kívánt mindenkinek, és azt kívánta a következő évre is, hogy megértésben, néha megbocsátásban, barátságban, egészségben sokszor tudjanak még találkozni a városi nyugdíjasklubban.

A nyugdíjasklub vezetője megköszönte a város vezetésének és az önkormányzatnak a támogatást, azt hogy elfogadják a meghívást programjaikra, majd kis ajándékot adtak át a klub tagjainak.

Felvételeink az ünnepségen készültek.

Ezt már olvasta?

Cookies