Back to top

Két éve működik a dunaszerdahelyi.sk

Publikálva: 2018, január 20 - 15:38
2016. január 20-án indult útjára portálunk, a dunaszerdahelyi.sk, amely az első kattintástól kezdve a városunkról szóló tájékoztatást tűzte ki céljául.

Az internetes portál működésének ötlete abból fakadt, hogy korábban nem volt olyan hírforrás, amely napi szinten online tájékoztatott volna a dunaszerdahelyi hírekre összpontosítva, miközben érezhető igény mutatkozott mindez iránt. Ezért döntött úgy még 2015-ben a Perfects Rt., hogy a Dunaszerdahelyi Hírnök megújításával egyidőben új portált is indít 2016 elején – tudjuk meg Fónod Zoltántól, a Perfects Rt. igazgatójától.

Minderre tehát pontosan két éve került sor, s azóta több mint 4 millió oldalmegtekintést jegyez a portál, közel 400 ezer felhasználó egy millió alkalomnál is többször indított böngészést a dunaszerdahelyi.sk-n, amelynek közösségi oldalát 11 ezernél is többen kedvelik árulta el az igazgató. Mindezen adatok azt jelentik, hogy az elérhető adatok alapján a Szlovákiában működő magyar nyelvű portálok között is az első ötbe tud kerülni a „csupán” egyetlen városról szóló információkat közlő, bulvártól mentes portál.

„Az eredmények is bizonyítják, azok, akik a portálon dolgoznak, áldozatkész és naprakész munkát végeznek, s ami a legfontosabb objektívan, mert, ha nem így lenne, akkor a számok mást mutatnának. Ezt a munkát az olvasók azzal jutalmazzák, hogy olvasnak és visszatérnek, s így igazolják,  jó döntés volt a portál indítása, amire nem csak Dunaszerdahelynek, hanem a régiónak szüksége volt városunkról. Természetesen a növekedés üteme nem lesz ilyen látványos, de a cél az, hogy a magasra tett lécet  továbbra is meg tudja ugrani a portál és a születésnapon azt kívánom mindenkinek, aki munkájával hozzájárult a dunaszerdahelyi.sk sikeréhez, hogy maradjon meg ugyanolyan lelkesnek, az olvasók pedig továbbra is bizalommal forduljanak hozzánk” – mondta el Horváth Zoltán, a Perfects Rt. elnöke.

A dunaszerdahelyi.sk az elkövetkező időszakban több újdonsággal is kedveskedik olvasóinak, ma délutántól például már az Instagramon is elérhetnek bennünket.

Ezt már olvasta?

Cookies