Jelenlegi hely

Közérdekű

Szeptember végéig lehet egészségbiztosítót váltani

2019.09.15

Egyre fogy az idő, ami a rendelkezésünkre áll, ha egészségbiztosítót szeretnénk váltani. Az ehhez szükséges kérvényt szeptember 30-ig lehet benyújtani. Az egészségbiztosítók az idén nagyobb érdeklődést tapasztalnak az átjelentkezések iránt, mint tavaly.

Gyereksziget a Csallóközi Vásárban!

2019.09.10

A Csallóközi Vásárban a gyerekeknek is érdemes mindennap kilátogatni a számukra összeállított Gyereksziget műsoraira! Az ingyenes programok helyszíne a Vásártéren, a MOL Aréna parkolójában lesz.

Ügyfélfogadás szeptembertől

2019.09.04

A Dunaszerdahelyi Városi Hivatal felhívja a lakosok figyelmét arra, hogy 2019. szeptember 2-től ismét a szokásos rend szerint tart nyitva a központi ügyfélfogadó iroda. Az ügyfeleket az alábbi harmonogram szerint fogadja.

Iskolakezdéssel lehűlés

2019.09.02

Mintha az időjárás is arra késztetné a diákokat, hogy visszaüljenek a padokba - egyik napról a másikra csapadékosabb, hűvösebb lett.

Ingyenes iskolai étkezés? Csak ha kérvényezték!

2019.09.01

Érdemes tudni: noha az állami hozzájárulásnak köszönhetően szeptembertől ingyenessé válik az ebéd, az étkezési juttatásban csak azok a gyerekek részesülhetnek, akik számára a szülők bejelentkezési kérelmet nyújtanak be az iskolai étkezdébe. Akiket szüleik...

Oldalak