Jelenlegi hely

Közérdekű

Kedd reggel „bezár” a Fő utca!

2020.09.21

Ha autóval menne, kerüljön, vagy inkább pattanjon kerékpárra, mert reggel 9 és 15 óra között a város az Autómentes nap keretén belül lezárja a Fő utcát a Szent István tértől a Duna utcáig, illetve a Kondé püspök utcáig. Több program várja a kilátogatókat.

Melegen búcsúzik a nyár

2020.09.21

Nyári idővel lépünk az őszbe, de mintha az időjárás is követné a naptárat, a hétvégére már hűvös, esős, igazi őszi időt ígérnek a meteorológusok.

Jövő kedden autómentes nap

2020.09.19

Szeptember 22-én, reggel 9 órától egészen 15 óráig átveszik a gyalogosok az uralmat a Fő utca felett. Egészen pontosan a Városi Hivataltól a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központig az úttesten izgalmas programokkal és hasznos információkkal várják a...

Minden ötödik gyógyult termel elegendő ellenanyagot

2020.09.16

Az eddigi tapasztalatok szerint minden ötödik, a koronavírus-fertőzésen átesett ember szervezete termel elegendő ellenanyagot, így tőlük le lehet venni a vérplazmát - mondta Lacza Zsombor, a Testnevelési Egyetem tudományos rektorhelyettese szerda reggel az...

Szigorodó szabályok októbertől

2020.09.11

Csehország a vörös, Magyarország és Ausztria a narancssárga zónába kerül. Több járás vörös besorolást kap. Erről Marek Krajčí egészségügy-miniszter tájékoztatott a járványbizottság pénteki ülését követően.

Oldalak