Jelenlegi hely

Közérdekű

Vár a dunaszerdahelyi bringanap!

2020.07.03

Július 11-én, szombaton tartja meg a Családi Könyvklub szokásos, idén már tizenharmadik éve megszervezett dunaszerdahelyi bringásnapját a családoknak, amelyre szeretettel hívnak és várnak mindenkit!

Nyáron is szerdán van hosszúnapos nyitvatartás

2020.07.01

2020. július elsejétől augusztus végéig átmenetileg módosul a Dunaszerdahelyi Városi Hivatal központi ügyfélfogadó irodájának félfogadási rendje. Az alábbi harmonogram szerint áll az ügyfelek rendelkezésére. Nincs változás viszont abban, hogy nyáron is...

A mozgáskorlátozott fiatalok segítése

2020.06.27

A Szövetség a Közös Célokért (SZAKC) a társadalmi összetartást erősítő programjának részeként, az Erasmus+ program támogatásával – határon túli partnereivel együttműködve – felvidéki mozgáskorlátozott fiatalok kortárs segítő csoportjainak létrehozását...

Online is befizetheti adóját!

2020.06.22

A Városi Hivatal ezúton is tájékoztatja a lakosokat, hogy a napokban számukra kipostázott helyi adók (szemétdíj, ingatlanadó) befizetésére online is lehetőség van – ezzel elkerülhetőek a városházán kialakult sorok.

Felhőktől a napsütésig

2020.06.22

Felhősen indul a hét, de a meteorológusok ígérete szerint több napsütésben lesz részünk a héten. Az előrejelzések szerint a hét legvégére nyári meleg várható.

Oldalak