Jelenlegi hely

Közérdekű

Városnéző kisvonat indult

2019.07.10

Hétfőtől „városnéző” kis „turistavonat” rója Dunaszerdahely utcáit. A Szlovák Autóbuszközlekedési Vállalat Dunaszerdahely Rt. (SAD Dunajská Streda, a.s.) által üzemeltett jármű munkanapokon közlekedik.

Gazdáját keresi ez a kutyus!

2019.07.08

A hétvégén a városi rendőrség munkatársai találtak rá a képeken látható, feltehetően egy évnél fiatalabb kutyára, amely nem rendelkezik chippel, így nem is lehet gazdáját beazonosítani.

Félsávos útlezárás a Csillag utcában

2019.07.08

A városi hivataltól kapott információk alapján jelezzük, hogy a mai napon félsávos útlezárás van érvényben a Csillag utcában, a szakemberek ugyanis egy csőtörés következményeit hárítják el.

A nemzet háziorvosát keresik

2019.07.07

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyi Államtitkárságának égisze alatt elindult „ A nemzet háziorvosa” pályázat, nemcsak Magyarország, hanem az erdélyi, felvidéki, kárpátaljai, vajdasági magyarok számára is.

Mi legyen az üveggel?

2019.07.04

Az üveg nagyon különleges anyag. Száz százalékban újrahasznosítható, ami azt jelenti, hogy bármennyiszer olvaszthatjuk, közben a minősége egyáltalán nem változik.

Nyári ügyfélfogadás a városi hivatalban

2019.06.28

Az idén nyáron is módosul a Dunaszerdahelyi Városi Hivatal központi ügyfélfogadó irodájának félfogadási rendje. 2019. július elsejétől augusztus végéig az alábbi harmonogram szerint áll az ügyfelek rendelkezésére.

Malek Andi Soulisticcal nyit ma az udvari muzsika

2019.06.27

A ma este hét órakor kezdődő Malek Andi Soulistic koncert két eseménysorozat kereszteződése – ugyanis a tizedik évfolyamába eső Dunaszerdahelyi Udvari Muzsika első koncertje a héten zajló Zsidó Kulturális Fesztivál részprogramja is egyben.

Évről évre több gyerek a nyári óvodában

2019.06.24

A dunaszerdahelyi városi önkormányzat idén is biztosítja a nyári óvodai szolgálatot. Ez iránt egyre nő az igény, ugyanis évről évre több gyermeket adnak be szüleik a nyári óviba. Továbbra is csak azokat a gyermekeket veszik fel, akik a 2018/19-es tanévben...

Oldalak