Jelenlegi hely

Hírek

Szépkorúak adventje

2019.12.10

A karácsony előtti várakozás meghitt örömét vitték el ma a városi nyugdíjaspanziók idős lakói közé a városi hivatal munkatársai.

A remény fénye is fellobbant

2019.12.08

A karácsonyi előkészület időszakában, advent második vasárnapján üdvözölte Bíró Éva a Csaplár Benedek VMK előtti téren az összegyűlt tömeget.

Sikabonyban is felgyúltak a remény fényei

2019.12.02

A Sikabonyi Közösségi Ház udvarán is összegyűltek advent első vasárnapján a helyiek meggyújtani a sikabonyi városrész adventi koszorúján az első, a reményt jelképező gyertyát.

25 jelöltlista érkezett a belügyminisztériumba

2019.12.02

A jövőre februárban sorra kerülő parlamenti választásokon 25 politikai párt, mozgalom és koalíció indul. A szlovák belügyminisztériumba már megérkeztek a képviselőjelölt-listák tervezetei és az induló pártok a kauciót is befizették. A jelöltállítás...

Átvette kinevezését az új diákpolgármester

2019.11.28

Ma reggel hivatalában fogadta városunk polgármestere, dr. Hájos Zoltán Dunaszerdahely frissen megválasztott diákpolgármesterét, Bokros Biankát, a Dunaszerdahelyi Magyar Tannyelvű Magángimnázium harmadéves tanulóját.

Kivágtak egy villanyoszlopot az Ady utcában!

2019.11.27

Ismeretlen tettes ellen tett rendőrségi feljelentést Dunaszerdahely városa, valaki ugyanis gondolt egyet, és a sikabonyi városrészben található Ady utcán – minden bizonnyal mert valamiért útban volt a számára – egyszerűen kivágott egy villanyoszlopot és...

Új autóval gazdagodtak a sikabonyi önkéntes tűzoltók

2019.11.26

Hétfő délután a Dunaszerdahelyi Járási Tűzoltóparancsnokság székhelye előtt vehették át a Dunaszerdahelyi járás 16 településének képviselői azokat az Iveco Daily bevetési tehergépjárműveket, melyeket a belügyminisztérium adott át használatra a települések...

Kedden Dunaszerdahelyre látogat Zuzana Čaputová

2019.11.25

November 26-án délelőtt hivatalos látogatásra érkezik Dunaszerdahelyre Zuzana Čaputová, a Szlovák köztársaság elnöke. A politikust délelőtt fél tízkor fogadják városunk elöljárói a Városi Hivatalban.

Oldalak