Jelenlegi hely

Sport

Vámbérysek osztoztak az első helyeken

2018.11.26

Az alapiskolás fiúk floorball járási versenyének csoportkörét rendezték ma a városi sportcsarnokban, melyen a két Vámbérys csapat szerezte meg az első két helyet.

Remekeltek a Vámbéry alapiskola csapatai

2018.11.24

A Vámbéry Ármin Gimnázium adott otthont pénteken a Vámbéry kosárlabdakupának. A győzelmet a lányok és a fiúk esetében is a Vámbéry Ármin Alapiskola csapatai szerezték meg.

Ismerjük meg a Székely Légiót

2018.11.12

Pénteken Sepsiszentgyőrgy csapata, a Sepsi OSK lesz a DAC ellenfele a MOL Arénában. A barátságos mérkőzésre a román ligában "küzdő" Székely Liga szurkolói csoport is városunkba érkezik, akikkel jó kapcsolatokat ápolnak a dunaszerdahelyi...

Ezer eurós büntetést kaptak

2018.11.09

Fantasztikus koreográfiát készített az YBS Fanklub a DAC-Nyitra mérkőzésre, az két lelátón át nyúló élőképpel a 10 évvel ezelőtti brutális rendőrtámadásra emlékeztek - számolt be a sportolunk.sk.

Fociláz a szakközépben

2018.11.07

A dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskolában hetedik alkalommal megszervezték a hagyományos iskolai focikupát, november 7-én, amelyre idén 12 osztály csapata jelentkezett be.

Az M4Sport is ott volt a DAC szombati mérkőzésén - VIDEÓ

2018.11.05

Szombaton a DAC magyar játékosainak is köszönhetően 1-0-ra verte a Nyitrát. A mérkőzésen a magyar köztévé sportadójának, az M4Sportnak stábja is kint járt és megszólaltatta a találkozó főszereplőit, köztük a győztesgólt szerző Vida Kristophert.

Két hónapnyi kaland után hazatértek

2018.11.05

Két hónapos túrájuk után hétfőn délután a rajthelyen, a dunaszerdahelyi Citroen kereskedésben várta az érdeklődőket az Expedition: Europa - Asia csapata.

Tíz évvel a szurkolóverés után

2018.11.01

Szerda este a DAC és az YBS fanklub közös emlékestre várta a MOL Arénába az érdeklődőket a szurkolóverés tizedik évfordulója alkalmából.

Oldalak