Back to top

Megajándékozták a nyugdíjasokat

Publikálva: 2017, december 12 - 17:25
Városunk vezetői már hagyományosan az ünnepek előtt látogatást tettek a dunaszerdahelyi idősotthonokban.

Előbbi a  Nyugati Lakótelepen található panzióba látogattak el, ahol ezúttal a Vámbéry Ármin Alapiskola tanulói készítettek szép ünnepi műsort, akik programjuk végén apró, általuk készített kedvességgel lepték meg az otthonok lakóit. A városi hivatal részéről Hájos Zoltán polgármester, Horváth Zoltán alpolgármester és Molnár Tímea, a közoktatási és szociális főosztályának vezetője is  ellátogatott el az intézménybe, ahol Pongrácz Kálmán igazgató fogadta őket.

Hájos Zoltán beszédében a nyugdíjasoknak először is kellemes ünnepeket kívánt a panzió lakóinak és munkatársainak, amely egészségben és boldogságban telik, majd arról is szót ejtett, a város pályázati forrásokat kíván majd megcélozni, amelynek köszönhetően a panziót még modernebbé tehetik majd. Szót ejtett egyúttal a karácsonyvárás pillanatairól, ahogy arról is, milyen fontos ilyenkor az odafigyelés, amely többet ér az értékes ajándékoknál. "Kívánom, hogy a panzió családias légköre megmaradjon, s remélem, a karácsonyi időben méginkább örömöt lelnek a közösségükben. Nem szabad elfeledni azt sem, hogy akár az egymás iránti figyelem is elég ajándék lehet." Ezután ajándékkal lepték meg az egybegyűlteket, majd a fekvő beteg lakókat is meglátogatták.

A folytatásban meglátogatták a Keleti Lakótelepen található panzió több mint nyolcvan lakóját is, ahol a jelenlévőket a Vidékfejlesztési Szakközépiskola diákjai lepték meg versekkel és énekkel a karácsony jegyében, s itt is ajándékokkat adtak át városunk vezetői a lakóknak.

 

Ezt már olvasta?

Cookies