Jelenlegi hely

Oktatás

Jutalomkirándulás a tanév végén

2019.07.01

Június 27-én a Vidékfejlesztési Szakközépiskola legaktívabb diákjai, valamint a karácsonyi díszítési verseny győztes osztálya, az I. D jutalomkiránduláson vettek részt.

Országos sikerek programozásban

2019.06.27

A dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskolában a négyéves érettségivel végződő „információs és hálózati technológiák” szakon a diákok a négy év folyamán programozási alapismereteket is elsajátítanak.

Pannonhalmán jártak a szakközépiskolások

2019.06.27

A Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola idegenforgalmi szolgáltatások, ill. vendéglátóipar és idegenforgalom szakos tanulói június 18-án tanulmányi kiránduláson vettek részt Pannonhalmán.

Csornai kapcsolat

2019.06.26

Júniusban a Dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában baráti látogatást tett a csornai Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola igazgatója, tanárai és közel 50 tanulója.

Kitüntették a 2019-es év gyermekszemélyiségeit

2019.06.24

Dunaszerdahely város vezetése idén is kitüntette az öt önkormányzati fenntartású, valamint a művészeti alapiskola azon tanulóit, akik kiváló tanulmányi eredményeikkel, járási, országos és Kárpát-medencei sikereikkel iskoláik, illetve Dunaszerdahely város...

Látogatás a pozsonyi parlamentben

2019.06.24

Június 19-én a dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskola tanulói tanulmányi kiránduláson vettek részt a szlovák fővárosban, a céljuk a parlament volt.

Gödöllőn jártak a szakközépiskolások

2019.06.12

A Rákóczi Szövetség szervezésében, a június 4-ei diákutaztatási program keretén belül a dunaszerdahelyi Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola diákjai ellátogattak a szentendrei testvériskolájukba, a Petzelt József Szakgimnáziumba és...

Ismerd meg a szlovák nyelvet

2019.06.11

Június 5-7. között immár 39. alkalommal került megrendezésre az érsekújvári Építészeti Szakközépiskolában a Poznaj slovenskú reč – Ismerd meg a szlovák nyelvet elnevezésű verseny országos fordulója. A verseny négy kategóriában zajlott. A társalgási...

Ovisok és szülők - egy igazi közösség

2019.06.05

A dunaszerdahelyi Széchenyi utcai óvodában évek óta hagyománya van a Gyermeknap alkalmával megrendezett sportnapnak, melyen az ovisok és szüleik közösen járják végig a különböző ügyességi versenyeket.

DAC-os gyereknapon jártunk

2019.06.04

Ma gyerekzsivajtól volt hangos a MOL Aréna minden zuga – a DAC ugyanis gyereknap alkalmából nyitott napot tartott: az iskolások idegenvezetéssel többek között körbejárhatták a stadionnak a nagyközönségtől elzárt helyeit is.

Oldalak