Back to top

Találkozó a vállalkozókkal

Publikálva: 2018, január 11 - 19:17
Immáron hagyománnyá vált, hogy az év elején Hájos Zoltán polgármester közös vacsorára hívja a városunkban működő nagyobb vállalatok vezetőit.
Találkozó a vállalkozókkal

Így volt ez január 11-én is, amikor is a MOL Aréna éttermében a polgármester, valamint Horváth Zoltán és A.Szabó László alpolgármesterek, továbbá Bubniak Júlia hivatalvezető üdvözölte a megjelenteket. Az ünnepi asztalnál Hájos Zoltán beszéde elején megköszönte a vállalatvezetőknek azt a munkát, amelyet a városunk közös fejlődésért tesznek. Majd örömét fejezte ki annak kapcsán, hogy már hagyományosan egy közös vacsora keretén belül együtt tudnak gondolkodni és beszélgetni. Kiemelte, szimbolikus a helyszín, hiszen azon a helyen találkoznak, amely az elmúlt évben épült, s gazdagította a várost. Ezt követően beszámolt az elmúlt időszakban megvalósult fejlesztésekről, beruházásokról és betekintést nyújtott a 2018-as tervekbe, amelyet átfogó felújítások jellemeznek.

Említést tett a partnerekkel megvalósított nemzetközi pályázatokról és arról is, miként igyekszik az önkormányzat oldani a közlekedési helyzet kihívásait. Végezetül mindenkinek sikeres új évet kívánt, hogy aztán az ünnepi koccintás után a finom falatoké és a kellemes hangulatú beszélgetéseké legyen a főszerep.

Ezt már olvasta?

Cookies