Jelenlegi hely

Dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskola

Őszköszöntő almanap az egészségügyiben

2018.10.05

Csallóköz egyik leghonosabb gyümölcse az alma. Ősszel a fák roskadoznak a terményektől. Ezt használták ki a Dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskola diákjai, hogy a helyben megtermő gyümölccsel népszerűsítsék az egészséges táplálkozást a diákok körében.

Liliért futottak az egészségügyisek

2018.05.27

A Dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskola lelkes csapata Boráros Rita és Halász Patrik, Miklós Beáta tanárnő kezdeményezésére 2018. május 26-án részt vettek a Dögös Sprint jótékonysági futóversenyen Gútán.

A zöld kommandó akcióban

2018.04.24

Április 22-én volt a Föld napja. A dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskola mellett működő magukat „Zöld Kommandó“-nak nevező elhivatott környezetvédő csoport nagyszabású akciót tervezett a mai napra.

Péntek 13. az egészségügyiben

2018.04.13

A Dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskolában nem babonásak a diákok és a tanárok sem. Ma a tanítás mellett a 4. osztályos tanulók kivonultak a város utcáira és a Rákkellenes Liga felhatalmazásából nárciszokat árultak.

Rendhagyó tanítási óra az egészségügyiben

2018.03.13

A szlovák írásbeli érettségik alatt a Dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskolában a második osztályos tanulók egészségügyi asszisztens szakon rendhagyó tanítási óra keretén ismerkedtek a szociális ellátás alkalmazásával a gyakorlatban. Eddig tanáraik...

Nyitott Napok 2018 az egészségügyiben

2018.02.06

A Dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskola vezetősége tisztelettel meghívja a tanulmányi szakok iránt (egészségügyi asszisztens, segédápoló) érdeklődőket a Nyitott Napokra, melyre 2018. február 12-16. között kerül sor az iskolában naponta 8-tól 13 óráig.

Merre tovább az egészségügyi asszisztensként?

2018.01.24

Hamaroson a legtöbb egyetemen és főiskolán lezárulnak a jelentkezések. Azok a végzős diákok, akik éreznek magukban tehetséget, kitartást biztosan megpróbálják a továbbtanulást. Nincs ez másképp a Dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskolában sem.

Tanulmányi kirándulás a fővárosban

2017.11.19

Immár hatodik éve november 16-án a szakemberek a felfekvések (dekubituszok) megelőzésére és eredményes kezelésére hívják fel a figyelmet. A kezdeményezés Rio de Janeiroból indult 2011-ben, ahol először deklarálták, hogy a „dekubitusz kialakulásának...

Egészségtükör

2017.10.24

Ezzel a címmel került megrendezésre a Dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskolában a városháza által finanszírozott pályázat. A pályázat a város szép korú polgárait szólította meg, az idősek iránti tisztelet hónapja alkalmából.

A Zöld Kommandó akcióban

2017.09.28

A Dunaszerdahelyi Egészségügyi Iskolában megalakult a Zöld Kommandó. Lelkes diákokból és tanárokból tevődik össze a csapat.

Irodalmi és történelmi kirándulás az egészségügyiben

2017.09.17

Az Egészségügyi Középiskolában már hagyomány, hogy a diákok az iskolakezdés után pár nappal irodalmi-történelmi kiránduláson vesznek részt. Ez az idei iskolai évben sem volt másképpen. Szeptember 14-e reggelén vidáman szálltak fel diákjaink az autóbuszokra.

Oldalak