Jelenlegi hely

diákpolgármester

A szerdahelyi diákpolgármester és ami mögötte van

2020.09.22

Bokros Bianka szemtelenül fiatal, és ahhoz képest vagy éppen ebből kifolyólag roppant tevékeny. Pillanatnyilag ő tölti be a korántsem pusztán látszat kedvéért létező diákpolgámesteri pozíciót, és ugyan ennek kapcsán nem/sem volt túlságosan kedvező az idei...

Átvette kinevezését az új diákpolgármester

2019.11.28

Ma reggel hivatalában fogadta városunk polgármestere, dr. Hájos Zoltán Dunaszerdahely frissen megválasztott diákpolgármesterét, Bokros Biankát, a Dunaszerdahelyi Magyar Tannyelvű Magángimnázium harmadéves tanulóját.

Új diákpolgármestere van Dunaszerdahelynek

2019.11.15

Nem csupán rátermettségükről, de határozott elképzeléseikről, gondosan megtervezett koncepciójukról is tanúbizonyságot tettek Dunaszerdahely város diákpolgármester-jelöltjei, akiket városunk két alpolgármestere, A. Szabó László és Karaffa Attila, illetve az...

Beiktatták a diákpolgármestert

2018.12.05

Ma reggel dr. Hájos Zoltán polgármester hivatalában fogadta az újonnan megválasztott diákpolgármestert, Nagy Pétert, a Vámbéry Ármin Gimnázium végzős diákját.

Nagy Péter lett a diákpolgármester

2018.11.29

Az Oktatási és Ifjúsági Szakbizottság mellett működő Városi Ifjúsági Parlament diákpolgármestert választott csütörtök délután. A városunk kilencedik diákpolgármestere Nagy Péter, aki a Vámbéry Ármin Gimnázium diákja és tehetséges labdarúgó, aki az egyetemen...

Beiktatták Hajas Viktória diákpolgármestert

2017.11.29

Hájos Zoltán polgármester ma délután fogadta hivatalában a napokban megválasztott új dunaszerdahelyi diákpolgármestert, Hajas Viktóriát, a Vidékfejlesztési Szakközépiskola diákját, átadva számára kinevezési okiratát.

Hajas Viktória lett Dunaszerdahely új diákpolgármestere

2017.11.22

Az Oktatási és Ifjúsági Szakbizottság mellett működő Városi Ifjúsági Parlament diákpolgármestert választott szerda délután. A város nyolcadik diákpolgármesterét Hajas Viktóriának hívják és a Vidékfejlesztési Szakközépiskola diákja.

Ismét diákpolgármestert választanak

2016.11.03

Dunaszerdahely Városi Hivatal Közoktatási, Szociális, Sport és Kulturális Főosztálya és a Dunaszerdahelyi Városi Képviselő-testület mellett működő Oktatási és Ifjúsági Szakbizottság idén is meghirdeti Dunaszerdahely Város Diákpolgármester választását.