Back to top

A szerdahelyi diákpolgármester és ami mögötte van

Publikálva: 2020, szeptember 22 - 12:41
Bokros Bianka szemtelenül fiatal, és ahhoz képest vagy éppen ebből kifolyólag roppant tevékeny. Pillanatnyilag ő tölti be a korántsem pusztán látszat kedvéért létező diákpolgámesteri pozíciót, és ugyan ennek kapcsán nem/sem volt túlságosan kedvező az idei év, azért bízunk benne, vagy inkább biztosak lehetünk afelől, hogy még hallani fogunk felőle! Ismerjétek meg jobban!
A szerdahelyi diákpolgármester és ami mögötte van

18 éves vagy, ebben a korban az ember általában azon spekulál, mihez kezdjen magával a hétvégén vagy a szabadidejében. Nálad mi a helyzet?

A szabadidőm általában a család körül telik, de nagyon sokszor találkozom a barátokkal is, és hát dolgozom. Hostesskedek, brigádozom, és ugye időközben jött a diákpolgármesterség is.

Novemberig töltöd be még ezt a posztot, de mi volt annak a genézise, hogy eljutottál eddig? Hogy jutott ez egyáltalán eszedbe?

Ez úgy néz ki, hogy a sulikból küldenek diákokat, akik megszavazzák évről évre a diákpolgármestert. Az előző években én is jelen voltam ilyen szavazóként, és az osztálytársaimat vagy az iskolából valakit támogattam. Tetszett ez a dolog, és hát nekem is voltak ötleteim, aztán odamentem az igazgatónkhoz azzal, hogy jelentkezhetnék-e erre. Az iskoláknak mindig macerás kiválasztani egyvalakit, aki ideális, és képes terveket alkotni. Önként nem nagyon szoktak jelentkezni.

Szilvási Tibor interjújának folytatását a KlikkOut magazinban itt olvashatják el!

Ezt már olvasta?

Cookies