Jelenlegi hely

bicyklovanie

Kerékpáros kisokos 1.

2020.05.25

A közelmúltban elkezdődött az az időszak, amikor előszeretettel vesszük elő emberi erővel hajtott kétkerekű járművünket, a kerékpárt. A közúti közlekedésben azonban bizonyos előírásoknak kell megfelelnie biciklinknek, ezúttal erről olvashatnak egy rövid...

Két keréken élvezetesebb

2018.06.28

A kerékpárral a munkába elnevezésű, Szlovákiában már ötödik éve szervezett országos verseny dunaszerdahelyi eredményeit értékelték ki tegnap a városházán. Mint kiderült, nem csak a díjak miatt éri meg két keréken munkába járni.

„Körbetekerték” a várost

2017.06.10

A kerékpározás népszerűsítése, illetve a közösségben eltöltött családi programok fontosságának a hangsúlyozása volt a célja a X. Családi bringásnapnak, amelyet Győry Attila szervezett.

Kiértékelték a kerékpáros versenyt

2017.06.07

A besztercebányai Polgári kezdeményezés a kerékpározásért szervezet koordinálásában májusban zajlott az a Közlekedésügyi minisztérium által meghirdetett verseny, amelybe cégek, intézmények csapatai kapcsolódhattak be országszerte, s amelynek célja a...

Bringázz a munkába!

2017.04.13

Dunaszerdahely eddig hét csapattal kapcsolódott be az országos versenybe, amelynek célja a közlekedés eme egészséges, sportos változatára felhívni a figyelmet.