Jelenlegi hely

Bringázz nyereményekért!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, április 20 - 10:46 | Közérdekű
Nem kell mást tenni, mint a munkába kerékpárral menni.
Bringázz nyereményekért!

A versenyt, amelyre már többször is felhívtuk a lakosok figyelmét, a Közlekedésügyi minisztérium hirdette meg és a besztercebányai Polgári kezdeményezés a kerékpározásért szervezet koordinálja.

Jelentkezni egészen május 5-ig lehet a www.dopracenabicykli.eu oldalon, ahol egyébként minden apró részletre kiterjedő információt megtalálnak.

Cégek, intézmények, de iskolák is regisztrálhatnak, és 2–4 fős csapatot indíthatnak. Iskolák esetében külön érdemes kiemelni, hogy a tanulók is alkothatnak csapatokat!

Dunaszerdahely városa is bekapcsolódott a versenybe – amelynek itteni koordinátora Inczédi Gábor, a Városi Hivatal Műszaki és Beruházási Főosztályának munkatársa. A városi hivatal maga is több csapattal indul – próbálva így ösztönözni a lakosokat, próbálják ki a munkába járást kicsit sportosabban.

A csapatoknak a májusi hónapban kell bejárniuk a munkahelyre (intézménybe, iskolába) kerékpárral, és ezt az internetes oldalon – regisztráció után – bejegyezni.

A munkaidő alatti kerékpározás nem része a versenynek, csak a lakhely és munkahely közti ingázás.

Az országos verseny keretén belül a legjobbak értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. A Dunaszerdahelyen regisztrált csapatok közt a városi hivatal is szeretné majd különdíjjal jutalmazni a legaktívabb csapatot.