Back to top

Ismét lesz Tour de Kukkonia kerékpárverseny

Publikálva: 2022, május 26 - 09:13
Profiknak, de családoknak is megmérettetés és jó időtöltés: június 12-én ismét megszervezi a Kukkonia polgári társulás a 82 km-es országúti kerékpárversenyt, csippes időméréssel és útvonalbiztosítással, két kísérőautóval, mentőautóval, szervízautóval, rendőri kísérettel. Indulás a MOL Aréna mellől – részletek pedig a cikkben!
Ismét lesz Tour de Kukkonia kerékpárverseny

A Tour de Kukkonián több kategóriában is indulhatnak a versenyzők és a kerékpározás szerelmesei, az alábbiak szerint:

Tour de Kukkonia Easy – 28 km országúti kerékpárverseny és kerékpáros teljesítménytúra chipes időméréssel, útvonalbiztosítással, 2 kísérőautóval, mentőautóval, szervízautóval. Ezen belül 3 alkategória:

  1. Tour de Kukkonia Easy Race: 28 km-es országúti kerékpárverseny
  2. Tour de Kukkonia Easy Junior: 28 km-es országúti kerékpárverseny (15 éves korig szülői kísérettel – kötelező regisztráció a Tour de Kukkonia Easy-n, 15 éves kortól szülői beleegyezéssel)
  3. Tour de Kukkonia Easy: 28 km-es kerékpáros teljesítménytúra chippes időméréssel, kategóriák nélkül.

Kukkonia Family: 8 km-es közös kerékpározás családoknak, részleges útvonalbiztosítással, felvezetőautóval, kísérőautóval.

Tour de Kukkonia: csak versenykerékpárral lehet indulni. Időfutamkerékpár és bármilyen könyöklő használata TILOS.

Tour de Kukkonia Easy Race: versenykerékpárral és trekking kerékpárral lehet indulni. Időfutamkerékpár és bármilyen könyöklő használata TILOS.

Tour de Kukkonia Easy, Easy Junior, Kukkonia Family – bármilyen kerékpárral. Időfutamkerékpár és bármilyen könyöklő használata TILOS.

Regisztrációs feltételek:

Regisztráció: 2022. május 13-tól 2022. június 8., 20:00-ig. A regisztráció kötelező érvényű. A nevezési díjat a részvétel elmaradása esetén nem térítjük vissza. A helyszíni regisztráció limitált és emeltdíjas, további részletek az egyes kategóriáknál. 2022. 6. 10-én pénteken 15:30 – 18:30-ig is lehetséges lesz a regisztráció és a startszámok átvétele a MOL Aréna előtt.

Minden résztvevő számára kötelező a sisak viselete (Tour, Easy, Family)!

A verseny és a családi túra teljes forgalom mellett kerül megrendezésre, a kereszteződéseket a rendőrség és a szervezők/önkéntesek biztosítják majd. Minden résztvevőnek kötelezően be kell tartania a közúti közlekedés szabályait!

Bővebb részletekért érdemes felkeresni a Tour de Kukkonia 2022 oldalát!

Ezt már olvasta?

Cookies