Jelenlegi hely

Kerékpárral a munkába! – május 5-ig lehet regisztrálni

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, április 2 - 16:04 | Közérdekű
Újra várják a csapatok jelentkezését a hatodik évadát kezdő Kerékpárral a munkába! című országos kampányba, amelybe – az előző évekhez hasonlóan – Dunaszerdahely városa is bekapcsolódik.
Kerékpárral a munkába! – május 5-ig lehet regisztrálni

Két keréken a munkába – ez az országos kampány elsődleges célja, vagyis hogy támogassa a kerékpáros közlekedést városainkban, és ösztönözze a helyi önkormányzatokat, hogy ők is támogassák, valamint alakítsanak ki megfelelő feltételeket ennek a környezetkímélő, és gazdaságos közlekedésfajtának.

A besztercebányai Polgári kezdeményezés a kerékpározásért szervezet koordinálásában zajló bicajkampány másik célja motiválttá tenni a munkáltatókat, hogy teremtsenek a kerékpárral munkába érkező alkalmazottaknak megfelelő feltételeket erre.

A végső cél tehát támogatni ezt az alternatív formájú közlekedést a mindennapokban, abban a hitben, hogy általa a városi mindennapok élvezetesebbek és természetesen egészségesebbek válhassanak – illetve a kerékpáros kultúra minőségében mind jobban megközelítse a fejlett európai nagyvárosokét.

Regisztrálni, valamint a versenyről több információt kapni a kampány honlapján tudnak!