Jelenlegi hely

Onedayfröccsfest

A Fröccsfest is elmarad idén

2020.04.28

A Fröccsfest szervezői egy sajtóközleményt juttattak el szerkesztőségünkbe, amelyben jelzik, ez a sikeres fesztivál is elmarad az idén a járvány okozta helyzet miatt. A közleményt teljes terjedelemben közöljük.

6. Fröccsfest Dunaszerdahely

A dunaszerdahelyi fröccsfesztivál! Tarts velünk Felvidék legnagyobb fesztiválján!

Helyszín: 
Szent István tér
Belépő: 
Van
júl 12 - júl 14

Fröccskódex

2017.07.13

A legenda szerint a fröccsöt Jedlik Ányos találta ki 1842. október 5-én, amikor Fáy András fóti présházában váratlanul előhúzta új találmányát, egy szódás palackot, és szódát spriccelt a meglepett társaság borába. Mi ez? Spriccer. Túl németes – így...

Ötödik fröccsfeszt – rekordra készülve

2017.07.11

Százharminc fős stábbal és 22 ezer (!) kisfröccsel várja a jubileumi, ötödik Onedayfröccsfeszt a látogatókat pénteken és szombaton – ráadásul várhatóan rekordszámú érdeklődővel is, hiszen a bulihétvégén, reményeik szerint, „mindenki ott lesz”.

Öt koncert az ötéves fesztiválon

2017.07.06

Július 14-15-én rendezik meg városunkban a Onedayfröccsfest-et, amelynek részleteiről a rendezvény ötletgazdája és egyik főszervezője, Dakó Sándor árult el többet.

Onedayfröccsfest – még vannak lehetőségek

2017.02.08

A Onedayfröccsfest mára egy jó márkanév lett – a dunaszerdahelyi fesztivált egyre többen ismerik, s egyre többen várják. A nemrég lezajlott Onedayfröccsfest bál kapcsán Dakó Sándor ötletgazdát, szervezőt kérdeztük a rendezvényekről.

Ismert a nyári Onedayfröccsfest programja

2017.01.23

Az idén a Onedayfröccsfest szervezői, Domonkos Pál és Dakó Sándor úgy döntöttek,hogy az ötödik évad előtt, picit felelevenítve a nyári emlékeket megrendezik a Fröcsfesztbált, amelyen egyben bejelentették az idei évad fellépőit.