Back to top

A Wellhelloval erősít júliusban a Onedayfröccsfest

Publikálva: 2016, április 15 - 22:51
Minden eddiginél nagyobb bulit ígér július 15–16-án az idei Onedayfröccsfest csapata – a Halott Pénz mellett a nagy meglepetés a Wellhello fellépése lesz.

Beforepartival egybekötött sajtótájékoztatót tartott a Onedayfröccsfest csapata, élén Dakó Sándor ötletgazdával és fesztiválszervezővel. A bejelentés apropójául az szolgált, hogy három hónap múlva rendezik meg negyedik alkalommal idén a Kukkónia Nyár programsorozat részeként, a Vidám Paradicsom / Veselá Paradajka társaság (Közép-Európa legnagyobb paradicsomtermesztője) támogatásával, a fesztivált. A tájékoztató központi témája pedig a program, illetve a készülő újdonságok voltak, amellyel az idei fesztivál látogatóit akarják meglepni, az érdeklődők komfortját szolgálva.

A kétnapos rendezvény első napjának legnagyobb bulija már korábban ismert volt: az a pécsi, Fonogram díjas magyar hip-hop formáció, a Halott Pénz lesz, akik be is mutatják Ülni. Örülni. Megőrülni című lemezük legújabb dalait a rendezvényen. A második nap húzócsapata pedig nem más lesz – árulta el Dakó Sándor –, mint a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvendő Wellhello csapata, akik dunaszerdahelyi koncertjükön, hasonlóan a Halott Pénzhez, új dalaikat fogják bemutatni. „A Onedayfröccsfesten tehát 2015 két legsikeresebb magyar zenekara fog fellépni” – hangsúlyozta Dakó Sándor.

A Wellhello koncertjét latinos, pezsgő és élő zenével a  Mario Ochoa vezette Barrio Latino zenekar fogja felvezetni, de a fröccsfeszten fellép még a Garami Funky Staff vagy a pécsi Band of Streets utcazenekar is, illetve a fröccsfeszt műsorvezetői a régiek lesznek: Garami Gábort és Abaházi Csabát már jól ismeri a dunaszerdahelyi közönség.

A sajtótájékoztatón a Hilltop borászat képviseletében részt vevő Kaári-Kabay Zsombor szerint a csallóközi, dunaszerdahelyi közönség értő fogyasztója a jó magyar boroknak, így jó esélyt lát arra, hogy idén a 2015-ös év 15 000 eladott fröccsét 20 000-re tudják majd növelni. Ugyancsak a közönség kedvében akar járni széles körű és igényes gasztronómiai szolgáltatásokkal, ízes ételeket kínálva a Rodett-Gastrodett csapata, árulta el Csóka Bernadett, aki hangsúlyozta, hogy sok borral készült finomság is terítékre fog kerülni.

Ugyancsak újdonság, hogy a 2016-os Onedayfröccsfest, a felvidéki magyar fesztiválok közül elsőként, saját mobilalkalmazást indít – amelyről az appot fejlesztő CStudios csapatából Vanyek Roland számolt be. A minden platformon ingyenesen elérhető alkalmazás célja, hogy a rendezvényre ellátogató fiatalok könnyen, gyorsan és akár offline is tájékozódni tudjanak a programkínálatról és az egyéb lehetőségekről.

A fröccsfeszt belépője, hasonlóképp a tavalyihoz, támogatói tombolajegy lesz, amely elővételben 6, a helyszínen pedig 8 euróba fog kerülni, illetve lesz napijegyként működő támogatói tombolajegy is, 5 eurós áron. A tombola fődíja az Exit Travel utazási iroda kirándulása lesz, de sok más izgalmas ajándék is várja majd gazdáját.

Ezt már olvasta?

Cookies