Jelenlegi hely

Ötödik fröccsfeszt – rekordra készülve

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, július 11 - 18:25 | Hírek
Százharminc fős stábbal és 22 ezer (!) kisfröccsel várja a jubileumi, ötödik Onedayfröccsfeszt a látogatókat pénteken és szombaton – ráadásul várhatóan rekordszámú érdeklődővel is, hiszen a bulihétvégén, reményeik szerint, „mindenki ott lesz”.
Ötödik fröccsfeszt – rekordra készülve

Mindegyik korosztály számára szeretnének kellemes kikapcsolódást, laza bulizást és fiatalos tombolást biztosítani a kétnapos fesztivál szervezői, s eszerint is állították össze a koncerteket is, tudtuk meg az egyik főszervezőtől, Dakó Sándortól.

„Szeretnénk a fröccsök terén rekordot is felállítani, hiszen az eddigi évek során fesztiválonként elfogyott 17 ezer kisfröccs helyett ezúttal 22 ezret kínálunk a vendégeknek majd, sőt ehhez kapcsolódóan fröccsivó versenyt is tervezünk” – tette hozzá Dakó, jelezve azt is, remélik, hogy jövőre a város is társszervezője lesz a rendezvénynek.

Sebök Pál szervező a fesztivál alatti forgalomkorlátozásra hívta fel a figyelmet, ami a Szent István teret érinti majd.

„Csütörtökön, július 13-án délután 15 órától lezárásra kerül a Szent István téri parkoló, péntek hajnaltól pedig ki lesz tiltva az autós forgalom a tér egészéről. A pénteki nap folyamán teljes útlezárás lesz, ami érinti az autós, biciklis és gyalogos forgalmat is. A lezárás egészen vasárnapig, vagyis július 16-ig lesz érvényben.

A fesztivál a közönség számára tehát csakis a Fő utca irányából lesz megközelíthető” – figyelmeztetett Sebök.

Az ideiglenes forgalomkorlátozás forgalmi jelzőtáblákkal jelölik ki, s a szervezők az adott időszakban a nyilvánosság megértését kérik az ideiglenes forgalomkorlátozásért.

A Onedayfröccsfeszt teljes programja itt érhető el!