Jelenlegi hely

Öt koncert az ötéves fesztiválon

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, július 6 - 06:36 | Hírek
Július 14-15-én rendezik meg városunkban a Onedayfröccsfest-et, amelynek részleteiről a rendezvény ötletgazdája és egyik főszervezője, Dakó Sándor árult el többet.
Öt koncert az ötéves fesztiválon

„A már hagyományossá vált programmal várjuk az érdeklődőket, amelyek nem csak a fiatalabbakat tudják megszólítani. A kapunyitás szokásosan  pénteken 16.00 órakor van, a pécsi Band of Streets zenekarral. A koncertek sora  este nyolckor a Kowalsky meg a Vegával indul, majd 10 órakor Majka és Curtis lép a Szent István téren felépített színpadra. Szombaton délután ötkor kezdünk, előbb a Ladánbenye 27 , majd a Honeybeast következik, az estét pedig a tavaly sikeres esős koncertet adó Wellhello következik a Band of Streets-szel, viszzahozva a tavalyi elhíresült  öltözős buli hangulatát a színpadra, már most tudni, fantasztikus előadás várja az érdeklődőket.

Természetesen fröccsfesztiválról van szó, így tovább folytatjuk az együttműködést a Hilltop borászattal, remek fröccsök várnak az érdeklődőkre, de italok és ételek kínálatában is mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt, igaz, mi nem vagyunk gasztrofesztivál. Bízunk abban, hogy jó idő lesz, a helyszín marad, mert bevált, s az volt a célunk, hogy a városba vigyük a szórakozást. A lakosok is jól fogadták a kezdeményezést, s városi képviselőként is arra törekszem, hogy minden szabályt, előírást betartva, minőségi szórakozást biztosítsunk a dunaszerdahelyieknek és a hozzánk látogató vendégeknek az országból és a határainkon túlról.  Természetesen a fesztivál helyszíne miatt péntek 0 órától kisebb lezárás várható a Szent István téren, ennek kapcsán kérjük a polgárok türelmét, de a forgalom vasárnap reggeltől majd a megszokott formában működik tovább.

Elmondhatjuk öt év távlatából továbbá azt, hogy a Onedayfröccsfest a nyár meghatározó felvidéki fesztiváljává nőtte ki magát, ami nagy elégtételt jelent számunkra, szervezők számára. A befektetett energia, munka meghozta a várt eredményt és külön öröm számunkra, hogy  Dunaszerdahely hírneve  a fesztivál által is öregbítve van!

A kétnapos támogatói tombolajegyek elővételben még július 12-ig megvásárolhatóak a Budapest Kávézóban, a Focus Music Shop-ban és a Szicsek Pálinkaházban 12 euróért, a helyszínen 14 euró lesz. Az egynapos belépőt a helyszínen majd 9 euróért lehet megvásárolni. A belépés gyerekeknek 12 éves korig ingyenes.

Nagyon szeretnénk, ha ez a fesztivál a város partnerrendezvénye lenne, anyagilag is támogatva, mert a fröccs kötődik a magyarságunkhoz, mint hungarikum , s ugyan a rendezvény helyszínét ingyen megkaptuk, amit ezúton is köszönünk, ez a gesztus sokat jelentene számunkra. A támogatóink nélkül ezt a nagyköltségvetésű fesztivált nem tudnánk megvalósítani, amit ezúton is köszönünk a partnereinknek!

2017. július 14-15-én mindenkit szeretettel várunk a Onedayfröccsfestre, hisz a jelszavunk is ez: Mindenki ott lesz!