Jelenlegi hely

Ismert a nyári Onedayfröccsfest programja

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, január 23 - 15:31 | Kultúra
Az idén a Onedayfröccsfest szervezői, Domonkos Pál és Dakó Sándor úgy döntöttek,hogy az ötödik évad előtt, picit felelevenítve a nyári emlékeket megrendezik a Fröcsfesztbált, amelyen egyben bejelentették az idei évad fellépőit.
Ismert a nyári Onedayfröccsfest programja

A zsúfolásig megtelt (180 vendég) a reggeli órákig mulatott-szórakozott a Vidékfejlesztési Szakközépiskolában. A helyszínen, 3 zenei formáció szórakoztatta a bál vendégeit. A  Onedayfröccseströl már  jól ismert Garami Funky Staff zenekar valamint utánuk Jolly&Suzy és Valaskó Ferenc szórakoztatott.

A tombolahúzást megelőzően jelentették be a szervezők az idei, ötödik évad nagykoncertes élő zenés fellépőit, akik a következök lesznek: 

Július 14 péntek: 19.00 Kowalsky meg a Wega nagykoncert, 21.00 Majka&Curtis nagykoncert.

Július 15.szombat 17.00 Ladánybene27, 19.00 Honeybeast nagykoncert., 21.00 Wellhello feat.Band of Streets a Back to the Backstage élő nagyprodukcióval. 

„Kihangsúlyoznánk, hogy a Wellhello tavalyi backstagebulis videoja, mellyel a Onedayfröccsfest bekerült a #sohavégetnemérös egészestés mozifilmbe, feleveníti élőben Dunaszerdahelyen a feszt színpadán a tavalyi backstage bulit a pécsi Band of Streets zenekarral ill. hogy a tavalyi koncertjük az "ítéletidőben"  is megrendezésre került és rengetegen jöttek el ennek ellenére-ezt szeretnék megköszönni, mostmár remélhetőleg kellemes nyári melegben majd a rajongóknak” – mondta el Dakó Sándor.