Back to top

Rúzsa Magdi és Majka is fellép a Fröccsfesten - VIDEÓ

Publikálva: 2020, február 13 - 20:12
Július közepén rendezik meg a nyolcadik Fröccsfestet, amely immár új helyszínt kap.
Rúzsa Magdi és Majka is fellép a Fröccsfesten - VIDEÓ

A mai sajtótájékoztatón Dakó Sándor főszervező elárulta, több ok is vezetett a döntéshez, egyrészt az előző helyszínt már kinőtték, de a lakók tiltakozása is ott volt az okok közt, így immáron a sportcsarnok előtti területen bulizhatnak az érdeklődők július 17-18 között.

Domonkos Pál, a fesztivál zenei szervezője pedig az előadók névsorát is vázolta. Pénteken a Fábián Juli-színpadon Andreas Várady szórakoztatja a közönséget, a Tilajcsik Imi-nagyszínpadra pedig Horváth Tamás majd Rúzsa Magdi érkezik. A közönségcsalogató péntek után szombaton is színes program várható, Barabás Lőrinc jazztrombitás zenél, a nagyszínpadon majd a 2018-as X-Faktor győztes USNK is Dunaszerdahelyen koncertezik, őket a BeerSeeWalk követi. A zárónap húzóelőadója pedig a városunkba visszatéő Majka lesz, aki idén Curtis-szel és Kollányi Zsuzsival érkezik.

A szervezők elárulták, Rúzsa Magdinak és Majkának is ez lesz az egyetlen ilyen jellegű csallóközi koncertje idén. A fesztivál belépőinek árusítása online jövő héten kezdődik, elővételben a kétnapos 24 euróba, az egynapos 14 euróba fog kerülni.

Ezt már olvasta?