Jelenlegi hely

közösségi oldalak

A Facebook korlátozást vezetett be a Messengeren

2020.09.06

Részben a koronavírus-járvány, részben pedig a közeledő amerikai elnökválasztás miatt igen megszaporodtak az álhírek a Facebookon, ezért a közösségi oldal egy új korlátozást vezetett be, amely a Messengeren továbbküldhető üzenetek számára vonatkozik.

Lassan érkezik: Facebook app sötét mód

2020.07.07

A Facebook legtöbb népszerű alkalmazása már megkapta egy ideje a sötét módot, de a normál Facebook app esetében egyáltalán nem siették el a funkció kiadását. Most azonban végre megindult a folyamat, persze ez nem jelenti azt, hogy mindenki megkapta, de...

Megjelent a Facebook Shops, boltok nyílnak a közösségi oldalon!

2020.05.24

Nagy újítást jelentett be a Facebook, megérkezett a Shops nevű szolgáltatás, ami gyakorlatilag a közösségi oldalon belüli webáruházakat jelent. Az időzítés nem véletlen, állítólag a koronavírus miatt kialakult gazdasági nehézségeket kívánják enyhíteni ezzel...

Megjelent a Facebook új szolgáltatása, a Messenger Rooms

2020.05.16

A koronavírus-járvány, illetve az azt követő kényszeres izoláció sosem látott népszerűséget hozott az olyan szolgáltatásoknak, mint a Zoom, ami az egyik, ha nem a legjobb opció videós konferenciahívásokhoz. Az app a járvány következtében már nem csak egy...

Mire kerestünk a múlt évben?

2019.12.13

A szlovákiai internetet 2019-ben az érzelmek uralták, de a közügyek iránt mutatott érdeklődés is jellemző volt, derül ki a Google társaság év végi mérlegéből.

Elindult a WT: Social közösségi portál

2019.11.15

Jimmy Wales, a Wikipédia nevű internetes lexikon társalapítója hosszú hónapok tervezgetése után megindította a Facebook és a Twitter riválisának szánt internetes közösségi portált.

A Facebook elkezdte elrejteni a lájkok számát

2019.09.28

Korábban már hallhattunk róla, hogy a Facebook az tervezi, hogy megszünteti a kedvelések (és más reakciók) számának nyilvános kiírását. Az újítás élesben való tesztelése most meg is indult.

Új közösségi alkalmazást indít a Google

2019.07.14

A Google legtöbb közösségi próbálkozása kudarcba fulladt, az egész sokáig futó Google+ például áprilisban szűnt meg, más projektek pedig jóval hamarabb befuccsoltak. Ennek ellenére nem adják fel, már megindult a Shoelace nevű alkalmazás tesztelése.