Jelenlegi hely

beiratkozások

Ne feledje – holnaptól: iskolai beíratások!

2019.04.23

Holnaptól várják a helyi alapiskolákban az iskolakötelessé vált gyermekeket és szüleiket a jövendő elsősök beiratkozására. Sok csillogó szemű kicsi előtt nyílik meg majd egy eddig ismeretlen, mégis megannyi csodával teli világ. Ám hogy gyermekeink valóban...

Kétnyelvű űrlapok iskoláinknak

2019.03.29

A Pro Civis PT a kétnyelvű beíratási űrlapokat idén is postázta iskoláinknak, tízfélét, 10-10 példányban, papír alapon, de azok letölthetők a www.onkormanyzas.sk honlapról is.

Nézze meg a beiratkozási adatokat

2018.05.03

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége (SZMPSZ) évek óta rendszeres statisztikai kimutatást készít az alapiskolát megkezdő tanulók létszámáról, és erről időről időre tájékoztatja a közvéleményt. Így történik ez idén is.

Hány gyermeket írattak be a városi alapiskolákba?

2017.06.05

A dunaszerdahelyi városi fenntartású alapiskolákban immár másodszor áprilisban tartották az első évfolyamba való beíratást. Ebben az évben csak két oktatási intézmény, a Kodály Zoltán Alapiskola és a Smetana ligeti Alapiskola tartott beíratási ünnepséget.

Az alapiskolás beíratások mérlege

2016.05.03

Az általánosan kötelező érvényű városi rendelet értelmében a városi fenntartású alapiskolákban idén április 20. és 28. között zajlottak a beiratkozások – íme a mérleg.