Back to top

Énekkel, játékkal várták a leendő elsősöket a Kodályban

Publikálva: 2022, április 21 - 11:01
Szerda délután – az ünnepélyes beíratás alkalmából – a leendő elsősöket és szüleiket köszöntötték a Kodály Zoltán Alapiskolában.
Énekkel, játékkal várták a leendő elsősöket a Kodályban

Az iskola negyedik osztályos tanulói kedveskedtek kis kultúrműsorral az egybegyűlteknek, majd Ibolya Olivér, az alapiskola igazgatója szólt a gyerekekhez és a szülőkhöz.

„Fontos mérföldkő a szülő életében, amikor gyermekének iskolát választ. Mondhatni az élet útjára lépnek, amikor iskolába mennek“ – üdvözölte a megjelent szülőket az igazgató.

Mivel az elmúlt két évben nem volt lehetőség hasonló ünnepélyes rendezvényt tartani, ezért nagyon örült annak, hogy végre személyesen is találkozhatott a leendő elsősökkel és szüleikkel.

„Jó döntést hoztak, hogy magyar iskolát, a mi iskolánkat választották. A gyerekek ugyan még óvodások, de biztos vagyok benne, hogy kilenc év múlva az életre felkészítetten fognak tőlünk távozni – ezt kollégáim nevében is kijelenthetem” – emelte ki Ibolya Olivér.

Köszöntője után bemutatta a nagy tudású, tapasztalt, de fiatalos lendületű tanító néninket: Süke Beátát és Várady Zsuzsannát.

Várady Zsuzsanna szintén üdvözölte a gyerekeket és szüleiket, majd elmondta, míg a szülők a tanító nénik segítségével a beiratkozási adatlapot töltik ki, a gyerekek sem fognak unatkozni, hiszen játékosan nevelő programokkal szórakoztatják őket.

Az iskolai beíratás természetesen nem ért véget, egészen április 28-ig - hétköznapokon 7.30-16.30, szombaton 8.00-12.00 közt - beírathatják gyermekeiket a Kodály Zoltán Alapiskolába.

Szöveg és kép: -rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies