Back to top

Még egy hétig tart az alapiskolai beíratás

Publikálva: 2020, április 23 - 08:32
A városi fenntartású alapiskolák 1. évfolyamaiba, valamint a Szent János Egyházi Alapiskola 1. és 5. évfolyamába való beíratás április 30-ig zajlik.
Még egy hétig tart az alapiskolai beíratás
  1. A beiratkozásra a gyermekek személyes jelenléte nélkül kerül sor; ajánlott az elektronikus kommunikáció,
  2. Azok részére, akik nem az elektronikus beíratási űrlapot választják, az iskola biztosítja a beíratási űrlapot, amelyeket pontosan kitöltve kell az iskolában leadni, postai úton elküldeni vagy az iskola postaládájába dobni.
  3. A törvényes képviselők által megadott adatok ellenőrzésére a tanítás rendkívüli megszakítása befejezésétől számított két héten belül kerül sor,
  4. A sajátos nevelési igényű gyermek törvényes képviselője a felvételről szóló határozat kiadásáig, legkésőbb 2020. június 15-ig leadja az illetékes nevelési és megelőző tanácsadó véleményezését,
  5. Ha a törvényes képviselő a kötelező iskolalátogatás halasztását kéri, akkor a kérvényének részét képezi a gyerekorvos ajánlása, valamint az illetékes nevelési és megelőző tanácsadó véleményezése, ám ezeket a beiratkozáskor nem fogják kérni, hanem a törvényes képviselő legkésőbb a tanítás rendkívüli megszakítása befejezésétől számított négy héten belül leadja azokat.

A magyar tannyelvű dunaszerdahelyi alapiskolákat itt érhetik el. 

Ezt már olvasta?

Cookies