Back to top

Beíratás a Kodály Zoltán Alapiskola első évfolyamába

Publikálva: 2023, március 30 - 17:38
A Kodály Zoltán Alapiskola több évtizedes múltra tekint vissza, s ezalatt sikerült kialakítania arculatát, hagyományait. Tudjuk, milyen nagy esemény az iskolaválasztás. Nagyon fontos, hogy a család megtalálja a gyermeke számára a megfelelő iskolát.
Beíratás a Kodály Zoltán Alapiskola első évfolyamába

Iskolánk célja olyan légkör megteremtése, ahol a gyermek jól és biztonságban érezheti magát és aktív részese a tanítási folyamatnak. A gyermekek személyiségének tiszteletben tartása mellett figyelembe vesszük az egyéni képességeiket, fontosnak tartjuk a differenciálást és egyéni fejlesztést és teret adunk a tanulók játék és mozgás iránti vágyainak. Iskolánk kapuja minden gyermek előtt nyitva áll.

Az iskola igazgatósága ezúton értesíti a kedves szülőket, hogy 2023. április 18-án nyílt napot tartunk, melyre szeretettel várjuk a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket, ahol megismerhetik az első évfolyamban folyó munkát, és a leendő első osztályokat tanító pedagógusokat munkájuk közben.

Az ünnepi műsorral és vidám játszóházzal egybekötött beíratás az alapiskola első évfolyamába 2023. április 20-án, 15.00 órakor lesz. A beíratás további időpontjai: 2023. április 21-től 28-ig, hétköznapokon 8.00-tól 16.00-ig, szombaton 8.00-tól 12.00-ig.

Kérjük, hozzák magukkal gyermekük anyakönyvi kivonatát, a gyermek lakhelyét igazoló okmányt vagy a szülő személyi igazolványát.

Elérhetőségeink: honlap: www.kodalyds.eu, tel.: 031/5522432

Ezt már olvasta?

Cookies