Jelenlegi hely

Vámbéry Ármin Alapiskola

Beíratás a Vámbéry Ármin Alapiskolába

2020.04.07

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a városi fenntartású alapiskolákban a megszokottól eltérő módon, főképp elektronikusan zajlik az elsősök beíratása. A Vámbéry Ármin Magyar Tannyelvű Alapiskolába beíratkozók részére az alábbiak szerint.

Járási döntőben a Vámbérysek

2019.11.23

Pénteken szervezték a városi sportcsarnokban az általános iskolás fiúk floorball-bajnoksága A csoportjának mérkőzéseit. A járási döntőbe a torna első két helyen végzett csapata jutott: a Vámbéry alapiskola A csapata és a nagymegyeri Bartókosok.

Másodjára sikerült a Vámbérys győzelem

2019.10.17

Második alkalommal szerveztek a Vámbéry Ármin Alapiskolában floorball tornát, melyen a győzelem mellett a gólkirályi és a torna legjobb kapusa cím is az iskola falai közt maradt.

Együtt akár csoda is teremthető

2019.09.02

A Vámbéry Ármin Alapiskolában is megkezdődött az új tanév. A város részéről A. Szabó László alpolgármester, míg a szülői szövetség részéről Horváth Zoltán, az iskoláéról pedig Masszi János igazgató köszöntötte a gyerekeket, a szülőket és a kollégákat.

Tűz a tanteremben! Szerencsére csak gyakorlatként

2019.06.18

A Vámbéry Ármin Alapiskolából kedden 10 óra után 10 perccel riasztották a tűzoltókat és a mentőket, mert a fizikai szaktanteremben tűz ütött ki. A segítség néhány perc alatt a helyszínen volt, s mindenki épségben távozott az iskolából.

Somorja az első Vámbéry floorball torna győztese

2019.06.07

Hat csapat részvételével zajlott ma a Vámbéry Ármin Alapiskolban az iskola első floorball tornája. Reggel ugyan egy kicsit riasztgatta a játékosokat az eső, de végül gyönyörű napsütésben játszhattak a csapatok.

Űzik a labdát a Vámbéryben

2019.06.07

Az időjárás is megemberelte magát, kellemes időben mérheti össze erejét a résztvevő hat csapat a Vámbéry Ármin Alapiskola első floorball tornáján.

A tanulók atlétikai számokban versenyeztek

2019.05.27

Az elmúlt héten került megrendezésre a járási atlétikai verseny. Ezen a napon két kategóriában a Vámbéry Ármin Alapiskola 1.-3. és 3.-5. évfolyamának tanulói mérettették meg magukat.

Oldalak