Jelenlegi hely

Vámbéry Ármin Alapiskola

Tanévnyitó – a vírus árnyékában

2020.09.02

Rendhagyó módon indult a tanév a városi alapiskolákban, így a Vámbéry Ármin Magyar Tannyelvű Alapiskolában is. 2020 szeptemberében szülők nélkül várták a gyerekeket osztályfőnökeik – csupán az elsősök és szüleik számára tartottak rövid ünnepélyes tanévnyitót.

Felhívás: igazgatói tisztség betöltésére

2020.06.12

Dunaszerdahely városa a SzK NT az oktatásügyi államigazgatásról és az iskolai önkormányzatokról szóló Tt. 596/2003 számú törvénye 4. § és a SzK NT közfeladatok ellátásáról szóló Tt. 552/2003 számú törvénye 5. § értelmében pályázatot hirdet az alábbi...

Karantén gyerekszemmel

2020.05.16

A Vámbéry Ármin alapiskola, hasonlóan a többi intézményhez, még március derekán bezárta kapuit – a gyerekek otthon, távoktatásban végzik a feladataikat. A kis tanulók megosztottak néhány gondolatot, kinépp érzik magukat, s hogyan élik meg a kényszerszünetet...

Beíratás a Vámbéry Ármin Alapiskolába

2020.04.07

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a városi fenntartású alapiskolákban a megszokottól eltérő módon, főképp elektronikusan zajlik az elsősök beíratása. A Vámbéry Ármin Magyar Tannyelvű Alapiskolába beíratkozók részére az alábbiak szerint.

Járási döntőben a Vámbérysek

2019.11.23

Pénteken szervezték a városi sportcsarnokban az általános iskolás fiúk floorball-bajnoksága A csoportjának mérkőzéseit. A járási döntőbe a torna első két helyen végzett csapata jutott: a Vámbéry alapiskola A csapata és a nagymegyeri Bartókosok.

Másodjára sikerült a Vámbérys győzelem

2019.10.17

Második alkalommal szerveztek a Vámbéry Ármin Alapiskolában floorball tornát, melyen a győzelem mellett a gólkirályi és a torna legjobb kapusa cím is az iskola falai közt maradt.

Együtt akár csoda is teremthető

2019.09.02

A Vámbéry Ármin Alapiskolában is megkezdődött az új tanév. A város részéről A. Szabó László alpolgármester, míg a szülői szövetség részéről Horváth Zoltán, az iskoláéról pedig Masszi János igazgató köszöntötte a gyerekeket, a szülőket és a kollégákat.

Tűz a tanteremben! Szerencsére csak gyakorlatként

2019.06.18

A Vámbéry Ármin Alapiskolából kedden 10 óra után 10 perccel riasztották a tűzoltókat és a mentőket, mert a fizikai szaktanteremben tűz ütött ki. A segítség néhány perc alatt a helyszínen volt, s mindenki épségben távozott az iskolából.

Oldalak