Jelenlegi hely

Vámbéry Ármin Alapiskola

Hétfőn visszatérnek a Vámbérybe az alsósok

2020.11.21

A Vámbéry Ármin Alapiskola november 23-ától ismét megnyitja kapuit az alsó tagozatos tanulók előtt. Hétfőtől így újra az épület falai között folytatódik a tanítás az 1–4. évfolyam számára, a korábban megszokott intézkedések betartatásával.

Bezár a Vámbéry Alapiskola is

2020.11.11

Röviddel ezelőtt tette fel közleményét a Vámbéry Ármin Magyar Tannyelvű Alapiskola igazgatósága, miszerint már a negyedik alsós osztályuk kényszerül karanténba, s így az alsó tagozat november 12-től (csütörtöktől) távoktatásra tér át.

Masszi János: Nem kell félni, számítottunk erre

2020.10.09

Dunaszerdahelyen közoktatási intézményben elsőként a Jilemnický utcai szlovák tannyelvű alapiskolában jelent meg a koronavírus. Sajnos azonban az esetszámok növekedésével párhuzamosan várható volt, hogy valamelyik másik iskola is jelent majd hasonló esetet....

Tanévnyitó – a vírus árnyékában

2020.09.02

Rendhagyó módon indult a tanév a városi alapiskolákban, így a Vámbéry Ármin Magyar Tannyelvű Alapiskolában is. 2020 szeptemberében szülők nélkül várták a gyerekeket osztályfőnökeik – csupán az elsősök és szüleik számára tartottak rövid ünnepélyes tanévnyitót.

Felhívás: igazgatói tisztség betöltésére

2020.06.12

Dunaszerdahely városa a SzK NT az oktatásügyi államigazgatásról és az iskolai önkormányzatokról szóló Tt. 596/2003 számú törvénye 4. § és a SzK NT közfeladatok ellátásáról szóló Tt. 552/2003 számú törvénye 5. § értelmében pályázatot hirdet az alábbi...

Karantén gyerekszemmel

2020.05.16

A Vámbéry Ármin alapiskola, hasonlóan a többi intézményhez, még március derekán bezárta kapuit – a gyerekek otthon, távoktatásban végzik a feladataikat. A kis tanulók megosztottak néhány gondolatot, kinépp érzik magukat, s hogyan élik meg a kényszerszünetet...

Beíratás a Vámbéry Ármin Alapiskolába

2020.04.07

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a városi fenntartású alapiskolákban a megszokottól eltérő módon, főképp elektronikusan zajlik az elsősök beíratása. A Vámbéry Ármin Magyar Tannyelvű Alapiskolába beíratkozók részére az alábbiak szerint.

Járási döntőben a Vámbérysek

2019.11.23

Pénteken szervezték a városi sportcsarnokban az általános iskolás fiúk floorball-bajnoksága A csoportjának mérkőzéseit. A járási döntőbe a torna első két helyen végzett csapata jutott: a Vámbéry alapiskola A csapata és a nagymegyeri Bartókosok.

Másodjára sikerült a Vámbérys győzelem

2019.10.17

Második alkalommal szerveztek a Vámbéry Ármin Alapiskolában floorball tornát, melyen a győzelem mellett a gólkirályi és a torna legjobb kapusa cím is az iskola falai közt maradt.

Oldalak