Jelenlegi hely

kórház

Harmincéves a neurológiai osztály

2018.05.16

Immáron harminc éve működik a járásunkban neurológiai osztály, amely kapcsán az osztály egykori és mai alkalmazottai elevenítették fel a három évtizedet.

Újra lehet látogatni

2018.03.10

A dunaszerdahelyi kórházat működtető Svet zdravia közleménye szerint péntektől megszüntették az influenzajárvány miatt fennálló látogatási tilalmat az intézményben. A betegeket tehát január után ismét látogathatja a család és barátok.

A kórházi parkolás kapcsán

2018.03.08

A dunaszerdahelyi kórház előtti parkolás témájában kaptunk egy olvasói levelet, amely kapcsán az intézmény kommunikációs osztályán érdeklődtünk.

Tilos a látogatás a kórházban

2018.01.26

A Dunaszerdahelyi kórház és rendelőintézet értesíti a tisztelt nyilvánosságot, hogy influenzajárvány miatt 2018. január 26-tól a kórház összes osztályán tilos a látogatás.

Karácsonyi ajándék a kórháznak

2017.12.22

Két nappal karácsony előtt, pénteken délelőtt adták át a dunaszerdahelyi kórház újszülöttosztályának a Hyundai ix1 elnevezésű, újszülöttek kórházi szállítására alkalmas kocsikat.

Új sürgősségi osztállyal bővül a kórház

2017.12.12

A Svet zdravia által működtetett dunaszerdahelyi kórházban három éven belül kialakításra kerül egy új, modern sürgősségi osztály. A kórház ugyanis több mint 3,1 millió eurós vissza nem térítendő pénzügyi támogatáshoz jutott és az európai uniós alapból...

Megújult recepció a kórházban

2017.09.07

A Svet zdravia dunaszerdahelyi kórházán megújult recepció fogadja a pácienseket, amelynek a szolgáltatások területén a szállodai recepcióhoz hasonlóan kell majd működnie.

Új igazgatója van a dunaszerdahelyi kórháznak

2017.07.26

Tegnap kölcsönös megállapodás alapján felbontotta Zita Ženišová, a dunaszerdahelyi kórház igazgatójával kötött szerződést az intézményt tulajdonló Svet zdravia, s augusztus 1-től Bock Sylvia irányítja majd a kórházat, aki eddig az egészségügyi biztosítókkal...

Egyre jobb körülmények a szülésre

2017.06.13

A Svet zdravia dunaszerdahelyi kórházának újszülött-osztályán ma mutatták be azon újdonságokat, amelyek a kismamák és gyermekeik kényelemérzetét, valamint a páciensekkel való kommunikáció javítását szolgálják.

Nagyszombat megye kitüntette az egészségügyi dolgozókat

2017.04.19

Az Egészség Világnapja alkalmából Nagyszombat megye kitüntetéssel jutalmazta az egészségügyi dolgozókat, köztük több Dunaszerdahelyen dolgozó szakembert is. Az ember élete és egészsége mindennél értékesebb, de ezekről az értékekről nem mindig tudunk saját...

Oldalak