Jelenlegi hely

Mestské kultúrne stredisko Benedeka Csaplára

Leálltak a rendezvények Csaplárban is

2020.10.06

A napokban bevezetett szigorú járványügyi intézkedések, köztük az 50 főben limitált kulturális rendezvények eleve ellehetetlenítik a korábban meghirdetett színházi esteket, koncerteket és előadásokat a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban is,...

Körvonalazódik a nyári kulturális program

2020.06.24

Teltházas programmal - ami ugyan jelenleg foghíjas széksorokat jelentett - felpörgött a kulturális élet a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban. Mit várhatunk a közeljövőben? - tettük fel a kérdést Takács Tímeának, a központ igazgatójának.

Férfipéldakép kerestetik!

2020.04.24

A Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ idén először, hagyományteremtés céljából meghirdeti a CSILLAGÖSVÉNY PÉLDAKÉP DÍJ (továbbiakban Díj) elismerést azon férfi és fiú személyek részére, akik komoly érdemet és kimagasló elismerést szereztek munkájukkal...

A Csaplár és csapata a szívügyem

2020.01.30

A Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ új igazgatója, a 2019. december 2-án beiktatott Takács Tímea nyilatkozott a mögötte álló rövid időszakról a Dunaszerdahelyi Hírnöknek.

Klímaberendezéssel szerelték fel a kultúrház színháztermét

2019.07.16

Új és modern légtechnikai rendszert építettek ki a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban. A klímaberendezés hiányát leginkább a színházteremben érzékelte a közönség. A klíma beszerelése ezért már elengedhetetlen volt. A művelődési központ eddigi...

Gyermeknapi zsibongás

2017.05.29

Csodálatos idő, szórakoztató programok fogadták a látogatókat, elsősorban a gyerekeket a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban, illetve a központ előtti téren vasárnap délután.

Emléktáblát kapott városunk szülöttje

2016.12.01

A Csaplár Benedek Emlékév lezárásaként csütörtökön felavatták és megszentelték a városunk szülöttjét megörökítő emléktáblát a róla elnevezett városi művelődési központ előcsarnokában.

Ékszerek, fotók, üvegképek

2016.06.08

A Kortárs Művészeti Panoráma (KOMP) négy tagjának kiállítása tekinthető meg a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban.