Jelenlegi hely

MAX üzletközpont

Szeretet és segítség

2020.02.17

Az idei Bálint-napi vércsepp akció „A szeretet gyógyít” szlogen jegyében zajlott. Vasárnap a MAX üzletközpontba pedig sokan jöttek, hogy vérükkel segítsék mások gyógyulását.

Mosolygó Mikulás, aranyos angyalka

2019.12.08

Sok a dolga ilyentájt a Mikulásnak. A MAX üzletközpontot azonban az idén sem felejtette ki a látogatási listájáról; kedves kísérőivel szombat délután látogatták meg a gyerekeket.

Tök jó Halloween buli a MAX-ban

2019.10.25

Elsősorban a gyerekeknek szól a MAX üzletközpont október 26-án, szombaton délután 3 órától kezdődő Halloween partyja - zenével, tökfaragással, tombolával.

Az idén Kevinért futunk, aki nem futhat

2019.09.24

A MAX üzletközpont negyedik éve szervezi meg a MAX Run elnevezésű jótékonysági futást. Ezúttal a 8 és fél éves nagymegyeri Kevint támogathatják az érdeklődők szeptember utolsó vasárnapján.

Vérüket adták, hogy másokon segíthessenek

2019.06.23

A MAX üzletközpontban már évek óta zajlik a Bálint-napi vércsepp nevű akció. Az idén első alkalommal szerveztek a Szlovák Vöröskereszt Dunaszerdahelyi Egyletével és a Nemzeti Transzfúziós Szolgálat érsekújvári részlegével közösen nyár előtti véradást.

MAXimálisan próbálnak segíteni

2019.06.19

Nyáron még nagyobb szükség van vérre, ugyanakkor jóval kevesebb helyen rendeznek szervezett véradást. Ezt a rést hivatott kitölteni a MAX üzletközpont június 23-ra, vasárnapra szervezett Nyári Maxi vércsepp elnevezésű akciója.

Gyerekek, ezt ne hagyjátok ki!

2019.05.29

Vasárnap délután gyermeknapi mulatságra várja a MAX üzletközpont a gyerekeket. Zene, tánc, vetélkedők, buborék-show - lesz miből válogatni, ne hagyjátok ki!

Több mint 400-an futottak Tibikéért

2018.10.01

A MAX Dunaszerdahely üzletközpont harmadik éve szervezte meg a Csallóköz Marathon Club, valamint a Szlovák Vöröskereszt segítségével a MAX Run vasárnapi futódélelőttöt, melynek bevételéből évente egy-egy súlyos egészségügyi problémával küzdő fiatalt...

Életmentő Bálint-nap

2018.02.11

Az idén is sikeresnek mondható a MAX üzletközpontban megrendezett Bálint-napi vércsepp nevű akció.