Back to top

Vásárlástól a nyereményig - elindult a MAX nyári játéka

Publikálva: 2020, július 8 - 17:37
Vásároljon mindössze 10 € értékben a MAX üzletközpont boltjaiban, és legyen öné a nyári játék egyik nyereménye!
Vásárlástól a nyereményig - elindult a MAX nyári játéka

„Újabb nyereményjátékot indított a MAX üzletközpont, mely július elején indult, és egészen augusztus közepéig tart” - tájékoztatta portálunkat Ferenci Ildikó, az üzlet- és szórakoztatóközpont menedzsere. Mint megtudtuk, aki július 1-je és augusztus 16-a közt legalább 10 € értékben vásárol az üzletközpont bármelyik boltjában, majd a pénztári számlát regisztrálja a www.zoc-max.sk oldalon, az üzletközpont Facebook-oldalán, vagy e-mailen keresztül, az részt vesz egy élményekkel teli nyereményjátékban. A nyereményjáték sorsolására 2020. augusztus 17-én, 12.00 órakor kerül sor.

Ami igazán felkeltheti a figyelmet, az a nyeremények sokszínűsége. Amellett, hogy belépőjegyet nyerhetnek strandfürdőbe, vizes élményközpontba, egy-egy kerékpár, vagy mobiltelefon gazdája lehetnek, még a Baťov-kanálison is utazhatnak, vagy hőlégballonnal emelkedhetnek a táj fölébe - minden csak vásárlás, regisztráció - és persze szerencse kérdése.

A játék főnyereménye egy hőlégballonos utazás a balony.sk jóvoltából, amelyet meg is örökíthet a Dunteltől kapott Samsung Galaxy A70 mobiltelefonnal!

Ha kedveli a kerékpározást, bizonyára örülne majd a második díjnak, mely a Kelly´s ajándéka, egy 500 euró értékű kerékpár (a nyertes saját választása szerint!), míg a harmadik díj nyertese egy hétvégi, félpanziós, két személy részére szóló wellness üdülésen vehet részt az Aquacity Poprad élményközpontban.

Szintén hétvégi wellness üdülésen vehet részt a negyedik díj nyertese, ő Sárvárra utazhat az Exit Travel utazási iroda felajánlásából; míg az ötödik díj nyertese a zsolnai Holiday In hotelben tölthet párjával egy kétnapos wellness pihenést. A hatodik díjat pedig baráti társasággal élvezheti ki igazán, mivel nyolc személy részére kínál hajókázást a Baťov-kanálison, valamint belépőjegyet a dunaszerdahelyi Thermalparkba.

Ha mindez nem elég, az üzletközpont menedzsere azt is elárulta, minden héten zajlanak versenyek a MAX Facebook-oldalán, amelyekbe szintén érdemes bekapcsolódni.

Ne hagyja ki a nyári lehetőséget, játsszon a MAX-szal!

Portálunk a játék médiapartnere.

Ezt már olvasta?

Cookies