Back to top

Őszi vércsepp: 28 új taggal bővült a véradók közössége

Publikálva: 2022, november 14 - 16:05
Hosszú, két évnyi szünet után tudta újra megtartani szervezett véradási akcióját a MAX szórakoztató és üzletközpont.
Őszi vércsepp: 28 új taggal bővült a véradók közössége

A kellemetlen, ködös idő ellenére szép számban érkeztek a vérükkel segíteni akarók. A Szlovák Vöröskereszt Dunaszerdahelyi Területi Egylete önkéntesei 65 véradásra jelentkező személyt fogadtak, majd az Őszi vércsepp másik fő támogatója, a Nemzeti Transzfúziós Szolgálat érsekújvári központja munkatársai közreműködésével zajlott maga a véradás.

Ahogy minden korábbi alkalommal, ezúttal sem távoztak üres kézzel az életmentő folyadékot adók: vitamint, üdítőt, energiaszeletet, illetve kis ajándékot tartalmazó csomagot kapott minden véradó.

„Nagy öröm számunkra, hogy ennyi önzetlen, segítőkész emberrel találkozhatunk akcióinkon.

A vasárnapi akció különlegessége, hogy 28-cal bővült a véradók tábora, ennyien adtak vért első alkalommal. Hatalmas köszönet jár nekik!

Bízunk benne, hogy a jövő februárra tervezett, Bálint-napi vércsepp - mely pont három hónap múlva kerülne megszervezésre, amikor a mostani véradók újra adhatnak vért - is legalább ilyen szép számban mozgósítja majd az önkénteseket“ - mondta el portálunknak Ferenci Ildikó, a MAX szórakoztató- és üzletközpont menedzsere, az Őszi vércsepp szervezője.

-rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies