Back to top

A szeretet gyógyít - véradás lesz vasárnap a MAX-ban

Publikálva: 2020, február 10 - 07:47
A Bálint-napi vércsepp programjával negyed évszáda köti össze a Vöröskereszt a szeretetet és a szívből jövő segítséget.
A szeretet gyógyít - véradás lesz vasárnap a MAX-ban

„A szeretet gyógyít” az idei, jubileumi évad szlogenje, ennek szellemében várják a véradókat a MAX üzletközpontba is, február 16-án, vasárnap.

Ferenci Ildikó, az üzletközpont menedzsere portálunknak elmondta, az idén 12. alkalommal kapcsolódnak be ebbe a nemes sorozatba, és bíznak abban, hogy ezúttal is sokan használják ki a MAX-ban a mobil véradási lehetőséget.

„Ahogy az előző években, az idén is reggel 8 órától várjuk a véradásra jelentkezőket - akár visszatérőkről, vagy első véradókról van szó. A jelentkezőket már korábban, fél nyolctól kezdik fogadni a Szlovák Vöröskereszt Dunaszerdahelyi Területi Egylete munkatársai, előreláthatólag 11 óráig - ez utóbbi időpont függ a jelentkezők létszámától is. A regisztráció, majd a kivizsgálás után következhet maga a véradás, melyben a Szlovák Köztásaság Nemzeti Transzfúziós Szolgálata munkatársai segítenek évek óta” - mondta el a menedzser.

„A MAX bevásárlóközpont bármelyik oldalról megközelíthető lesz, mindegyik bejárata nyitva áll 7.30-tól; akik autóval érkeznek, azok pedig a parkolóházat is igénybe vehetik szintén 7.30-tól” - egészítette ki Ferenci Ildikó.

Az üzletközpont nem engedi el üres kézzel a véradókat, a mozitól például 3 eurós kupont kapnak, a központban működő cipőbolt 30%-os, a táplálék-kiegészítőket árusító bolt 20%-os kedvezményt ad, továbbá üdítőt is tartalmaz a véradóknak összeállított csomag; az egészségügyi biztosítótól pedig vitamincsomagot kapnak a sikeres véradók.

Jöjjön el Ön is, segítsen vérével az arra rászorulókon!

Mikor: 2020. február 16., vasárnap; 8-12 közt (regisztráció 7.30-11.00 óra közt)

Hol: MAX üzletközpont, Cinemax mozi

Támogatók: Cinemax, CCC, BioTech USA, Duntel, Pepco, Általános Egyészségügyi Biztosító, Nemzeti Transzfúziós Szolgálat, Szlovák Vöröskereszt.

Médiapartnerek: dunaszerdahelyi.sk, Csallóköz

Ezt már olvasta?

Cookies