Back to top

Nem szalasztották el a lehetőséget - Nyertek!

Publikálva: 2020, augusztus 19 - 07:14
Július elején indult a MAX üzletközpont nyereményjátéka, mely másfél hónapon keresztül tartotta izgalomban az arra bejelentkezőket. Hétfőn eldőlt, kik lettek a nagy nyári játék nyertesei.
Nem szalasztották el a lehetőséget - Nyertek!

Ferenci Ildikó, a MAX üzletközpont menedzsere portálunknak elmondta, három híján 900-an regisztrálták magukat a játékba - azok, akik több, mint 10,- € értékben vásároltak a központ valamelyik boltjában. Hétfőn, számítógépes segítséggel került sor a sorsolásra, melynek eredményét az üzletközpont közösségi oldala mellett portálunkon is olvashatnak.

A hatodik díjat, azaz egy baráti társasággal eltölthető hajókázást a Baťov-kanálison, valamint belépőjegyet a dunaszerdahelyi Thermalparkba az Orsay-ben vásároló Mrúzová Silvia nyerte.

A zsolnai Holiday Inn-ben eltölthető wellness pihenést a Gate-ből számlát benyújtó Sebőová Melinda szerezte meg, ötödik díjként.

Szintén wellness pihenést nyert Gulyášová Eva, aki a Tescoma számlájával regisztrált, ő Sárvárra utazhat.

A poprádi Aquacity élményközpontban tölthet el párjával egy hétvégét Penzingerová Tímea, ő a Klenoty Trendben vásárolt.

A második díjat, a Kelly´s ajándékát Szijjártóová Anna nyerte, aki szintén az Orsay-ben vásárolt.

A fődíjat pedig, egy hőlégballonos utazást a balony.sk jóvoltából, valamint egy Samsung Galaxy A71 mobiltelefont a Dunteltől - Dobpergés! - Rovenska Klaudia nyerte, aki a Dráčikban vásárolt, majd regisztrált a játékba.

A MAX üzletközponttal együtt mi is gratulálunk a nyerteseknek, akiket a központ vezetése természetesen értesít a nyereményükről.

Portálunk a játék médiapartnere.

-rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies