Jelenlegi hely

kerékpározás

Téli gurulás, avagy Csallóközi csúcstámadás

2021.01.09

A szoba melegében olvashatunk - akár kedvcsináló gyanánt - egy múlt évi rövid, téli kerékpáros kiruccanásról. A lehetőségeink jelenleg ugyan korlátozottak, de lehet, hogy a sorok elolvasása után kapunk kedvet egy későbbi kerekezéshez.

Ülj kerékpárra és mentsd meg a világot!

2020.09.02

A Kerékpáron munkába kampány hat sikeres évada után azt a célt tűzte ki, hogy 2020-ban is folytatja az egészségért hajrázó programját, hogy a kerékpározás városainkban a mindennapi élet szerves része legyen, s általa is élvezetesebbé és egészségesebbé...

Kerékpáros kisokos 1.

2020.05.25

A közelmúltban elkezdődött az az időszak, amikor előszeretettel vesszük elő emberi erővel hajtott kétkerekű járművünket, a kerékpárt. A közúti közlekedésben azonban bizonyos előírásoknak kell megfelelnie biciklinknek, ezúttal erről olvashatnak egy rövid...

Dunaszerdahelyről is elindultak a kerekesek - VIDEÓ

2019.08.19

„Tekerj otthonról hazáig!” elnevezéssel Kárpát-medencei kerékpáros emléktúrát szervezett a Pesti Fiatalokért Egyesület, hogy ezzel erősítsék a nemzeti összetartozást. Az egyik útvonal a hétvégén Dunaszerdahelyről indult.

Tekerj otthonról hazáig!

2019.06.11

„Tekerj otthonról hazáig!” elnevezéssel Kárpát-medencei kerékpáros emléktúrát szervez a Pesti Fiatalokért Egyesület, hogy ezzel erősítsék a nemzeti összetartozást. Az egyik útvonal Dunaszerdahelyről indul.

Fejlődés és kihívások két keréken

2019.01.24

Épülő kerékpárutak sokasága a Csallóközben és közben azt látjuk, egyre többen bringáznak a régióban. Akadnak olyanok is, akik mindezt versenyszerűen teszik és immáron klubot alapítottak. Velünk, vagyis a Trinitas Sport Club alapítóival beszélgettünk.

Két keréken élvezetesebb

2018.06.28

A kerékpárral a munkába elnevezésű, Szlovákiában már ötödik éve szervezett országos verseny dunaszerdahelyi eredményeit értékelték ki tegnap a városházán. Mint kiderült, nem csak a díjak miatt éri meg két keréken munkába járni.

„Körbetekerték” a várost

2017.06.10

A kerékpározás népszerűsítése, illetve a közösségben eltöltött családi programok fontosságának a hangsúlyozása volt a célja a X. Családi bringásnapnak, amelyet Győry Attila szervezett.

Kiértékelték a kerékpáros versenyt

2017.06.07

A besztercebányai Polgári kezdeményezés a kerékpározásért szervezet koordinálásában májusban zajlott az a Közlekedésügyi minisztérium által meghirdetett verseny, amelybe cégek, intézmények csapatai kapcsolódhattak be országszerte, s amelynek célja a...

A kerékpározás alapszabályai – röviden

2017.05.14

Jó időben egyre többen pattanunk biciklire, azonban nagyon fontos, hogy tisztában legyünk a közúti közlekedés szabályaival, és be is tartsuk azokat, hiszen a forgalomban résztvevő kerékpáros fokozott veszélynek van kitéve.

24 csapat teker – nem csak – a győzelemért

2017.05.13

A besztercebányai Polgári kezdeményezés a kerékpározásért szervezet koordinálásában zajlik az a Közlekedésügyi minisztérium által meghirdetett verseny, amelybe cégek, intézmények csapatai kapcsolódhattak be országszerte, s amelynek célja a kerékpározás...

Bringázz a munkába!

2017.04.13

Dunaszerdahely eddig hét csapattal kapcsolódott be az országos versenybe, amelynek célja a közlekedés eme egészséges, sportos változatára felhívni a figyelmet.

Oldalak