Jelenlegi hely

strongman

Tonnákat emeltek

2020.09.27

Ugyan nézők nélkül, de jó hangulatban, jó erőben zajlott a szombati strongman kupa - tudtuk meg Márk Andrástól, a Strongman Club DS elnökétől.

Súlyos verseny, sajnos nézők nélkül

2020.09.25

Szombatra tervezett erőember versenyt a dunaszerdahelyi Strongman Club DS, melyet a jelenleg érvényes rendelkezések, ráadásul a hétvégére ígérkező őszies idő miatt beltérben kell megtartaniuk. Szerencsére a Fit Club - For New Energy termeiben megtarthatják ...

Világrekordot húzott Untermayer Adrián

2019.06.29

Az elmúlt hétvégén a németországi Frauenauban rendeztek erőemelő bajnokságot, melyen a dunaszerdahelyi Strongman SK Clubot Untermayer Adrián képviselte. De még hogy!

Emelték is, húzták is, hoztak is

2019.06.01

Több nemzetközi versenyen szerepeltek a közelmúltban a dunaszerdahelyi Strongman Club DS tagjai: erőemelő bajnokságon Tiszakécskén, bothúzó Európa-bajnokságon Rigában, majd nemzetközi bothúzó kupán Battonyán. Ha már ott voltak, érmeket is hoztak.

Súlyos érmek Losoncról

2019.04.18

Az elmúlt hétvégén a Losoncon rendezett nemzetközi erőemelő versenyen képviselte városunkat az SK Strongman Club. Igazi érmes hétvégét tudhatnak maguk mögött.

Világbajnoki érmeket gyűjtöttek az erőemelők

2018.09.24

Múlt héten az Egerben megrendezett GPC erőemelő világbajnokságon jártak a dunaszerdahelyi Strongman Club DS versenyzői. Ha már ott jártak, további világbajnoki érmekkel és helyezésekkel gazdagították gyűjteményüket.

Norbi a TOP 10-ben

2018.09.23

Szép eredményt ért el a közelmúltban a dunaszerdahelyi Strogman Club DS versenyzője, Nagy Norbert.

Erősen gyűlnek az érmek

2018.05.03

Az elmúlt napokban sem pihentek a dunaszerdahelyi Strongman Klub DS versenyzői, bővült az éremgyűjtemény.

Mindenki dobogós lett Győrben

2018.04.23

Egy új versenysorozat első állomásaként rendezték meg Győrben a GPC erőemelő szövetség keretében a V4 erőemelő világkupát az elmúlt hétvégén, április 20-22-én. Az ŠK Strongman DS klubot ezúttal hét versenyző képviselte.

Éremeső, ezúttal Újvárból

2018.04.11

Az elmúlt hétvégén, április 6-8. között rendezték meg Érsekújvárott a Szlovák Erőemelő Bajnokságot, melyen a dunaszerdahelyi Strongman Club DS hét tagja vett részt.

Tehetséges fiatalok a Strongmanek közt

2018.02.26

Az elmúlt hétvégén a GPC Szövetség keretében került megrendezésre a Kassa melletti kisvárosban, Gálszécsen a Nyitott holt húzó szlovák bajnokság (Majstrovstvá Slovenska v mŕtvom ťahu), melyen természetesen a ŠK Strongman Club DS versenyzői is részt vettek.

Újabb érmek, ezúttal Győrből

2017.11.11

A múlt hétvégén Győrben került megrendezésre az IMWF Mas-Westling világkupa második állomása, ahol tizenhárom ország versenyzői vettek részt, köztük a dunaszerdahelyi SK Strongman Club négy tagja: Erős Michaella, Kitanovič Attila, Sidó Tamás és Nagy Norbert.

Újabb világbajnoki érem

2017.10.25

Sikeresen képviselte a dunaszerdahelyi Strongman DS klubot Farkas Bálint a múlt heti csehországi erőemelő világbajnokságon.

Erős Michaela újabb diadala

2017.10.08

Névre szóló meghívást kapott az október 7-én Miskolchoz közeli Felsőzsolcán megrendezett GPC Erőemelő Világkupa Elite Show versenyébe a Strongman Club DS fiatal tehetsége, Erős Michaela.

Újabb „erős” eredmények

2017.09.20

Az elmúlt hétvégén Trutnovban rendezett GPC erőemelő világbajnokságon képviselte a hazai erősportot és városunkat a dunaszerdahelyi Strongman Club DS két versenyzője: Erős Michaela és Karácsony Péter.

Újabb Európa-bajnoki cím Dunaszerdahelyre

2017.06.29

Világrekordokkal hódította el a dunaszerdahelyi Strongman Club DS tagja, Erős Michaela a lengyelországi Biała Podlaskaban megszervezett GPC Európa-bajnokság Womens T2 kategóriájának bajnoki címét.

Ismét kiváló eredményeket szállítottak

2017.05.31

Az elmúlt hétvégén másodszor került megrendezésre a tavaly nagy sikert aratott Varinský silák elnevezésű strongman verseny a Zsolnához közeli Várnán. A dunaszerdahelyi Strongman Club DS hét tagja indult a megmérettetésen.

Tisztes szereplés és világrekord

2017.04.12

A csehországi Příbramban került megrendezésre az elmúlt hétvégén a cseh és szlovák erőemelő bajnokság, melyen a dunaszerdahelyi Strongman Club DS öt tagja vett részt.

Oldalak