Jelenlegi hely

Sikabony Polgári Társulás

Nagyot szólt a Sikifeszt!

2019.09.17

Sikabony különleges helyzetben van, mert egy nagyszerű csapat, a Sikabony Polgári Társulás dolgozik azon, hogy hónapról hónapra egyedi és minőségi közösségi programokat szervez a városrész lakosai, és természetesen a dunaszerdahelyiek és környékbeliek...

Kézműves gyereknap Sikabonyban

2019.06.03

Idén is hatalmas érdeklődés övezte Sikabonyban a gyereknapot – a szervező Sikabony Polgári Társulás pedig csavart egyet a vidámság napján: a gyerekek ugyanis a szokásos játékok mellett ezúttal a hagyományos mesterségeket is kipróbálhatták.

Nőnap Sikabonyban

2019.03.11

A nemzetközi nőnap alkalmából a Sikabony városrészben működő legaktívabb civil szervezet, a Sikabony Polgári Társulás köszöntötte fel a hölgyeket – idén már hetedik éve.

A nagy disznótoros – a sikabonyiak ismét kitettek magukért

2019.02.24

Családias, mégis tömegeket megmozgató rendezvény kerekedett – hasonlóan, mint az előző években – a sikabonyi disznótorosból, amelyet évente ebben az időszakban szervez meg a Sikabony Polgári Társulás, a város egyik legaktívabb civil szervezete.

Szombat reggeltől sikabonyi disznótoros!

2019.02.22

Disznótoros káposzta, sült vér, pecsenye, kolbász, hurka – csak néhány „ínyencsége” annak a jóféle szórakozásnak, amellyel a sikabonyi disznótorosra, a Sikabony Polgári Társulás hagyományos rendezvényére várják az érdeklődőket – szombat reggel 8 órától...

Programok sokasága Sikabonyban

2018.12.01

A Sikabony Polgári Társulás a karácsonyváró időszakban is, hasonlóan az év többi szakaszához, gazdag programkínálattal várja a városrész lakóit.

Sikikonyha – negyedszer is díjesővel

Sikikonyha – negyedszer is díjesővel

2018.06.19

Újabb, finomabb ételek, a régmúltból elővarázsolt sütemények, igényes tálalások – ezek jellemezték a hétvégi Sikikonyhát, a szabad tűzön készült ételek és házi sütemények versenyét.

Jön a Sikikonyha! Várják a csapatok jelentkezését!

2018.06.07

Sikabonyban negyedik alkalommal rendezik meg a szabadtűzön készült ételek és házi sütemények versenyét június 16-án – s szervező Sikabony Polgári Társulás szeretettel vár mindenkit, aki szeretné megmérettetni magát és csapatát a szabadtéri főzés, illetve...

Lakossági fórum Sikabonyban

2018.04.25

Kedd este a Sikabony Polgári Társulás és Dunaszerdahely város vezetősége nyilvános lakossági fórumot tartott a Sikabonyi Közösségi Házban a sikabonyi pihenőparkról.

A hölgyeket köszöntötték Sikabonyban

2018.03.13

Hagyomány Sikabonyban, hogy nőnap alkalmából a szebbik nem képviselőit felköszöntik. Idén ötödik alkalommal tette meg ezt a szép gesztust a Sikabony Polgári Társulás.

Jubilánsokat köszöntöttek

2017.12.19

Életjubileumaikat ünneplő tagjait köszöntötte a sikabonyi városrészben működő Sikabony Polgári Társulás, kulturális szervezet elnöke, Simon Ferenc és Puha György képviselő, illetve a társulás vezetősége december 17-én.

Karácsonyváró és évzáró programok Sikabonyban

2017.12.15

A Sikabony Polgári Társulás háza táján az advent idején sem tétlenkednek: a múlt hétvégén a Mikulás látogatott el hozzájuk, aki maga gyújtotta meg a településrész adventi koszorúján a gyertyát, míg most hétvégén a sikabonyi jubilánsokat köszöntik –...

Oldalak