Jelenlegi hely

Sikabony Polgári Társulás

Idén maszkban főztek

2020.09.14

Minden bizonnyal az idei év, de mindenképpen a nyár utolsó nagy rendezvénye zajlott le hétvégén városunk sikabonyi településrészén: hatodik alkalommal kerültek elő a bográcsok és a fakanalak, hogy a megjelent húsz vállalkozó szellemű csapat összemérje...

Legkorábban ősztől indul be a sikabonyi közösségi élet

2020.05.05

A 2020-as esztendő minden bizonnyal sokat emlegetett éve lesz a legtöbb szervezőnek, ami nem is csoda, hiszen lényegében március derekától várhatóan őszig a legtöbb nagyobb rendezvény, összejövetel elmarad. Sikabony példaértékűen a legaktívabb közösségének,...

A hölgyek ünnepét ülték Sikabonyban

2020.03.09

Ahogy már évek óta, az idén sem feledkezett meg a Sikabony Polgári Társulás hölgytagjairól. Vasárnap kedves programmal és meglepetéssel várták őket a sikabonyi közösségi házban.

Családias advent Sikabonyban

2019.12.23

Advent negyedik vasárnapján a Sikabony Polgári Társulás szervezte negyedik gyertyagyújtásra az esős idő ellenére jópáran érkeztek a Sikabonyi Közösségi Házhoz – így családiasabban telt az ünnepség.

Sikabonyban is felgyúltak a remény fényei

2019.12.02

A Sikabonyi Közösségi Ház udvarán is összegyűltek advent első vasárnapján a helyiek meggyújtani a sikabonyi városrész adventi koszorúján az első, a reményt jelképező gyertyát.

Tökös nap Sikabonyban

2019.10.29

A Sikabony Polgári Társulás szervezésében idén is október végi szókakoztató programokkal várták a kicsiket és a nagyokat a Sikabonyi Közösségi Házba.

Nagyot szólt a Sikifeszt!

2019.09.17

Sikabony különleges helyzetben van, mert egy nagyszerű csapat, a Sikabony Polgári Társulás dolgozik azon, hogy hónapról hónapra egyedi és minőségi közösségi programokat szervez a városrész lakosai, és természetesen a dunaszerdahelyiek és környékbeliek...

Kézműves gyereknap Sikabonyban

2019.06.03

Idén is hatalmas érdeklődés övezte Sikabonyban a gyereknapot – a szervező Sikabony Polgári Társulás pedig csavart egyet a vidámság napján: a gyerekek ugyanis a szokásos játékok mellett ezúttal a hagyományos mesterségeket is kipróbálhatták.

Nőnap Sikabonyban

2019.03.11

A nemzetközi nőnap alkalmából a Sikabony városrészben működő legaktívabb civil szervezet, a Sikabony Polgári Társulás köszöntötte fel a hölgyeket – idén már hetedik éve.

A nagy disznótoros – a sikabonyiak ismét kitettek magukért

2019.02.24

Családias, mégis tömegeket megmozgató rendezvény kerekedett – hasonlóan, mint az előző években – a sikabonyi disznótorosból, amelyet évente ebben az időszakban szervez meg a Sikabony Polgári Társulás, a város egyik legaktívabb civil szervezete.

Szombat reggeltől sikabonyi disznótoros!

2019.02.22

Disznótoros káposzta, sült vér, pecsenye, kolbász, hurka – csak néhány „ínyencsége” annak a jóféle szórakozásnak, amellyel a sikabonyi disznótorosra, a Sikabony Polgári Társulás hagyományos rendezvényére várják az érdeklődőket – szombat reggel 8 órától...

Programok sokasága Sikabonyban

2018.12.01

A Sikabony Polgári Társulás a karácsonyváró időszakban is, hasonlóan az év többi szakaszához, gazdag programkínálattal várja a városrész lakóit.

Sikikonyha – negyedszer is díjesővel

Sikikonyha – negyedszer is díjesővel

2018.06.19

Újabb, finomabb ételek, a régmúltból elővarázsolt sütemények, igényes tálalások – ezek jellemezték a hétvégi Sikikonyhát, a szabad tűzön készült ételek és házi sütemények versenyét.

Jön a Sikikonyha! Várják a csapatok jelentkezését!

2018.06.07

Sikabonyban negyedik alkalommal rendezik meg a szabadtűzön készült ételek és házi sütemények versenyét június 16-án – s szervező Sikabony Polgári Társulás szeretettel vár mindenkit, aki szeretné megmérettetni magát és csapatát a szabadtéri főzés, illetve...

Oldalak