Jelenlegi hely

MOL Akadémia

Edzésben a MOL Akadémia

2020.11.15

„Nagy előny, hogy rendelkezésre áll a megfelelő mennyiségű pálya.” Michal Kuruc, ifjúsági szakmai igazgató és Szalma Dániel, az U19-es csapatunk játékosa beszélnek arról, milyen edzésmunka zajlik a MOL Akadémián a bajnoki kényszerszünet alatt.

DAC Focitábor - 2020-ban is!

2020.06.19

Mutasd meg magad a DAC edzőinek! Klubunk idén is várja a focizni vágyó, nyolc és tizenkét év közötti lányok és fiúk jelentkezését a nyári DAC Focitáborba.

Marek Hamšík: Valami csodálatos!

2019.09.06

A szlovák válogatott sztárja is csodájára jár a MOL Akadémiának! Rövid időn belül másodszor látogatott el hozzánk, hogy ihletet merítsen a saját terveihez. Interjúnkban elárulta, miért tartja fontosnak egy saját akadémia kiépítését és a fiatalok...

Videó: Az Akadémia megnyitója, II. rész

2018.11.19

Szalagvágás helyett egyedi és szimbolikus módon, kerámiakulcsokkal nyitották meg az Akadémiát. Az egyes utánpótlásgárdák csapatkapitányai Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke és Világi Oszkár klubtulajdonos kezéből vették át az emlékkulcsot. A...

Matthew Rose: A MOL Football Academy fejlődik

2018.02.13

A DAC futballakadémiája a környék legjobbjai közé tartozik. Matthew Rose immár féléve dolgozik az akadémia struktúráiban. A fejlesztésért és a módszertanért felelős igazgató beszélt nekünk a munkájáról, a sikerekről és a következő időszak terveiről is.

Oldalak