Back to top

A DAC U12 nyerte a II. Összetartozás Kupát

Publikálva: 2023, június 18 - 20:35
​A DAC 1904 U12-es utánpótláscsapatának tagjai emelhették a magasba a győztesnek járó serleget, miután remek teljesítményt nyújtva megnyerték a MOL Akadémián megrendezett II. Összetartozás Kupát.
 A DAC U12 nyerte a II. Összetartozás Kupát

Az idén második alkalommal megrendezett tornán 12 kiváló csapat mérkőzött meg egymással, akik összesen 5 országból érkeztek. Már a csoportmeccsek alatt is láthattunk néhány kiélezett mérkőzést, a helyosztók küzdelmei alatt azonban még ennél is izgalmasabb párharcok következtek. A fiatal tehetségek szenvedéllyel vetették bele magukat a mérkőzésekbe, és minden erejüket beleadva küzdöttek a győzelemért. A játékosokon tükröződött a labdarúgás szeretete, ami inspirálóan hatott mindenkire, aki kilátogatott vasárnap a MOL Akadémiára.

Az idei II. Összetartozás Kupa végül a DAC csapatáé lett, miután a döntőben 4:0-ra legyőzték az FK Csíkszereda csapatát. A fiatalok hatalmas örömmel és büszkeséggel fogadták a győzelmet, hiszen kemény munkával érték el ezt a sikert. Csapatmunkával és kitartással bizonyították, hogy képesek túlszárnyalni ellenfeleiket.

Az egyéni díjakat is kiosztották a torna végén, amikor kiemelték a legjobbakat. Bohon Zalán, a Puskás Akadémia hálóőre elnyerte a „Legjobb kapus” díjat, amelyet büszkén fogadott. Németh Levente, a DAC játékosa pedig a „Legjobb góllövő” elismerést kapta. A „Legjobb játékos” díjat Hujber Balázs, az FC ETO Győr tehetséges növendéke vihette haza.

Az elismeréseket Varga Károly, a Kárpát-medencei akadémiai rendszer szakmai igazgatója, Németh Krisztián, a DAC Akadémia igazgatója, valamint Rajkovics István, a DAC Akadémia utánpótlásért felelős menedzsere adta át a díjazottaknak. 

Forrás: dac1904.sk

 

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Akadémia
Cookies