Jelenlegi hely

Galéria súčasných maďarských umelcov

Kortárs Magyar Galéria: nyitás május derekán

2020.05.09

Május 18-án nyítja meg kapuit a nagyközönség előtt a Kortárs Magyar Galéria – akkor is egyelőre még az év elején átadott tárlatot tekinthetik majd meg az előírt egészségügyi szabályok betartásával a látogatók.

Öt elem - három alkotó

2017.04.09

Egyedülálló fényképkiállítás nyílt a Kortárs Magyar Galériában, mivel nem a napjainkban megszokott fényképezőgépekkel készültek a kiállított felvételek.

Felújítás a Kortárs Magyar Galériában

2016.12.01

December 5-től két hónapra bezár a Vermes-villában székelő Kortárs Magyar Galéria. A bezárásra felújítási munkálatok miatt kerül sor. A kulturális intézményben kifestik a kiállítótermeket, kijavítják a falakon keletkezett sérüléseket, és megújul a...

Egri oktatók munkái a KMG-ben

2016.10.15

Az egri Eszterházy Károly Egyetem Vizuális Művészeti Intézet oktatóinak műveiből állította össze Mayer Éva képzőművész az Invariáns című kiállítást, melynek megnyitójára péntek este került sor a Kortárs Magyar Galériában.

Képzelt lények könyve

2016.06.08

Június 7-én, kedden nyitották meg a Kortárs Magyar Galéria Luzsicza-termében M. Nagy Sziliva: Borges. Képzelt lények könyve című kiállítását.

City Life - élet a nagyvárosban

2016.06.05

Lőrincz Ágnes, festőművész és Szathmáry Lóránt, fotográfus, Berlinben élő művészházaspár közös kiállításának megnyitóján jártunk.