Jelenlegi hely

Bindics Imre

Videó: Panamai est a Villa Rósában

2019.04.10

A második DAC-kedden Eric Davis egyik kedvencét, zöldséges és gyümölcsös csirkés rizst tálaltak. Bindics Imre mesterszakács és a DAC védőjátékosa főztek tegnap a Villa Rosában.

Csallóköz legjobb ételeit csodálhatták

2018.09.11

A Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola szakács tanulói szaktanárukkal lehetőséget kaptak arra, hogy részt vegyenek a Kukkonia Polgári Társulás által szervezett Csallóköz legjobb étele elnevezésű gasztronómiai versennyel egybekötött séfek...

Az étterem lelke a szakács

2018.02.26

Február fontos hónap volt az ismert csallóközi séf, Bindics Imre életében. A magyarországi Bocuse d'Or Akadémia jóvoltából több megtisztelő meghívásnak tett eleget a Villa Rosa étterem, a Hotel Amade Château, valamint a MOL Aréna executive chefje.

Kukkónia ízei. 1. rész. Vendég: Nagy Iván etnológus

2016.06.06

A dunaszerdahelyi.sk gasztronómiai sorozatában, a Kukkónia ízeiben a híres mesterszakáccsal, Bindics Imrével kalandozunk el az ételek és a hagyományok világában. Első vendégünk Nagy Iván etnológus, a Csallóközi Múzeumból.

Érlelt marha és házi fagylalt a Villa Rosában

2016.06.06

A dunaszerdahelyi Villa Rosa étterem június 24-én, pénteken ZENÉS SÖRESTET RENDEZ. Vendég: a selmecbányai ERB SÖRHÁZ kézműves söreivel. Főz: Bindics Imre és fiatal csapata. (Jelentkezni lehet: 031590 2770)

Kukkónia ízei

2016.06.01

A Csallóköz egyedi, különleges ízei Bindics Imre mesterszakács, Kukkónia étekmestere és vendégei konyhájából...

Ki lesz a Pörköltkirály?

2016.05.23

A rendezvény célja a főzéssel, bográcsban elkészített magyar húsételek bemutatása, ezen belül kiemelten a pörköltek, a paprikás jellegű magyar ételek hagyományának népszerűsítése. Így a marhából, disznóból, birkából, szárnyasokból és halakból bográcsban...

A bor és a gasztronómia hétfogásos találkozása

2016.04.30

Különleges élményben lehetett részük azoknak, akik péntek este részt vettek a Villa Rosa étterem által rendezett boresten. A vendégeket a Tiffán család villányi borai várták, méghozzá Bindics Imre mesteri étkei kíséretében.

Az ország legjobb szakácsai közt

2016.04.13

Bindics Imre nevét az elmúlt években nem csupán a gasztronómia csallóközi szerelmesei ismerték meg, hanem széles körben népszerűvé vált szakácskönyveivel és televíziós szerepléseivel. Most egy újabb elismerésben részesült, mert bekerült a TREND hetilap...