Jelenlegi hely

Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége

Felvidéki Junior Expó másodszor is városunkban

2018.05.11

A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége által idén június 8-án, a dunaszerdahelyi Sportcsarnokban kerül sor a II. Felvidéki Junior Expó megrendezésére. A kiállítók május 20-ig jelentkezhetnek.

Év vállalkozója verseny

2017.10.26

A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége első ízben meghirdeti az „Év vállalkozója verseny”-t. A Szövetség a vállalati megjelenésre, annak fontosságára és módjainak ismertetésére építette idei tevékenységét. Az Év vállalkozója verseny ennek...

Csütörtökön Felvidéki Junior Expo Dunaszerdahelyen

2017.06.21

Csütörtökön, június 22-án rendezik meg városunkban az első alkalommal sorra kerülő Felvidéki Junior Expót, amelynek a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ szolgál helyszínül. A rendezvény ötletgazdája a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége.

Fiatalok az üzleti életben

2017.03.28

Kapcsolatépítő klubtalálkozót szervez a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége pénteken négy órakor az Európa Rest&Bar-ban.

Kapcsolatépítő klubtalálkozó Dunaszerdahelyen is

2017.02.27

A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetségének klubtalálkozókon a helyi vállalkozóknak lehetőségük nyílik megismerniük a régió vállalkozóit, valamint értékes tudást elsajátítani már befutott, tapasztalt vállalkozóktól!

Tanácskoztak a fiatal vállalkozók

2017.01.29

A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetségének alakuló konferenciáján, a fagyos szombat délelőttön a komáromi Tiszti pavilon díszterme teljesen megtelt, hiába hoztak be pótszékeket, a több mint kétszáz résztvevő közül sokan állni kényszerültek....