Back to top

Felvidéki Vállalkozói Expo Kassán

Publikálva: 2021, augusztus 12 - 15:12
A Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége a gazdasági fellendülés érdekében határon átívelő pályázat által vállalkozói expót szervez 2021. augusztus 27-én Kassán „RESTART – Indítsd újra!” címszó alatt.
Felvidéki Vállalkozói Expo Kassán

A polgári társulás a járványügyi intézkedések miatt egy ideig az online térbe volt kénytelen a tevékenységét szorítani, de az enyhítések következtében újra megszervezhetik a korábban évente megrendezésre kerülő Vállalkozói Expót, melynek témája, hogy a gazdaságilag kedvezőtlen időszakot hogyan lehet átvészelni. A Szövetség a kassai és Kassa környéki régió vállalkozóit is szeretné bekapcsolni Nyugat-Szlovákia gazdasági fejlődésébe, ezért idén az expóra Kassán kerül sor.

A résztvevők megtekinthetik az egyes vállalkozók kiállítását, valamint érdekes előadásokat hallhatnak. Dudás Szilárd, az encsi Anyukám Mondta étterem tulajdonosa „Hogyan csináld a legmagasabb szinten, avagy a legjobb vidéki étterem titka” címmel nyújt vállalkozói tanácsokat saját történetén keresztül. „Restart a COVID után” címmel Halász Attila, a rimaszombati Palazzo étterem tulajdonosa és Stégmár Tibor, az érsekújvári steQmar cég ügyvezetője mondják el tanácsaikat az újrakezdésre vonatkozóan, valamint a délután folyamán Dudás Péter színész, a kassai Kávy Sveta kávézólánc tulajdonosa, Tóth Károly színész, a kassai SmartVoice vállalkozás ügyvezetője és Horváth Dániel, a kassai IHP EUROPE s.r.o ügyvezetője is bekapcsolódnak a beszélgetésbe.

Sor kerül a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. portfóliójának ismertetésére, konzultációkra, B2B tárgyalásokra, illetve a nap folyamán Magyarországról érkező cégek is bemutatkoznak. A kiállítói verseny eredményhirdetését követően Zacher Gábor toxikológus adja elő „Mindennapi függőségeink” című előadását, mellyel zárul a Felvidéki Vállalkozói Expo programkínálata.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A projekt azonosítószáma: FMP-E/1901/4.1/022 – Fiatal vállalkozók együttműködése – „Spolupráca mladých podnikateľov“.

Részletes program ITT, látogatói regisztráció pedig ITT.

(sajtóközlemény)

Ezt már olvasta?

Cookies