Back to top

Júniusban ismét Felvidéki Junior Expo

Publikálva: 2018, május 1 - 06:00
A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége rendezésében idén június 8-án, a dunaszerdahelyi sportcsarnokban kerül sor a II. Felvidéki Junior Expora.
Júniusban ismét Felvidéki Junior Expo

A szövetség célkitűzése, hogy olyan egyedi vízióval, küldetéssel rendelkező magyar vállalkozásokat támogasson, melyek nem utolsósorban azért jöttek létre, hogy környezetünket, szülőföldünket, illetve más vállalkozások gazdasági piacon történő erősödését szolgálják.

A II. Felvidéki Junior Expo célja a felvidéki magyar vállalkozók bemutatkozási lehetőségeinek elősegítése, együttműködések létrehozása és kapcsolatrendszerük bővítése. Ennek keretén belül mintegy negyven kis- és középvállalkozó részére biztosítanak lehetőséget vállalkozásuk bemutatására.

A szövetség tagjai mellett a szervezők ezúttal is várják más vállalkozók jelentkezését is, kiemelt figyelmet fordítva a szolgáltatói szektor megjelenítésére, mint például a marketing, PR-kommunikáció, HR-szervezetfejlesztés, kreatív ipar, pénzügyi és személyi szolgáltatások.  A kiállítók jelentkezési határideje május 20. Jelentkezés és regisztráció a vallalkozzokosan.sk/expo/ weboldalon keresztül történik.

A találkozó színvonalát emeli továbbá a szakmai programokban való bővelkedés. Az idei előadások fő témája: „A vállalkozó legnagyobb erőforrása:  a motiváció és csapatépítés.“

Az expo előadói hamarosan bejelentésre kerülnek, annyi már most elárulható, hogy több neves szakember is részt vesz a rendezvényen, mint például egy több mint 20 év szakmai  tapasztalattal rendelkező HR tanácsadó, aki megközelítőleg 800 vállalkozás kiépítésében játszott már szerepet. Eddigi munkássága eredményeként vitathatatlanul az élvonalban a helye. Egyedi szemléletmódjával, ötleteivel megannyi vállalkozást vitt már sikerre.

Találkozhatnak Magyarország egyik legizgalmasabb ingatlanmárkájának vezető személyiségével is. Pályafutását értékesítőként kezdte, tehát a szamárlétrát végigjárva jutott el a magaslatokig. Az eltelt évek során többször formált kollektívát, indított céget. A szaktekintélyek elmondása szerint a csapatépítés mesterének számít.

Tanácsokat kaphatnak egy coachtól, aki mindeddig mintegy 700 vezetéstudományi, menedzsmenttel kapcsolatos és történelmi cikket publikált. A HVG rovatában éveken keresztül faggatta Magyarország és a világ politikai és gazdasági döntéshozóit, illetve szerkesztette a lap menedzsmenttel kapcsolatos különszámait. A szervezet- és a vezetőfejlesztést főiskolai kereteken belül is oktatja, valamint rendszeres előadója a hazai és nemzetközi konferenciáknak.

Szerepelni fog továbbá egy köztiszteletnek örvendő római katolikus pap, mentálhigiénés szakember. Egyházi munkássága mellett a SOTE egyik intézetének tagja. Rendszeresen jelennek meg publikációi, előadássorozatai, melyek nem csupán keresztény körökben keresettek. 2011-ben a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével tüntették ki, 2013-ban pedig a Prima Primissima közönségdíjával illették.

Az érdeklődők számára a rendezvény díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

A kiállítói részvétel az alábbiak szerint díjazott:

a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetségének tagjai számára    30 euró
nem szövetségi tagoknak, kis- és középvállalkozások esetén                 50 euró

Bővebb információ ITT érhető el.

Forrás: gazdasag.sk

Ezt már olvasta?

Cookies